İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI
Günlerdir İstanbul'da konuşulan 'kar' nihayet İstanbul geneli yağmaya başladı. MGM verilerine göre İstanbul'da kar kalınlığı 3 santime ulaştı.
İSTANBUL'A KAR YAĞIYOR
Günlerdir İstanbul'da konuşulan 'kar' nihayet İstanbul geneli yağmaya başladı. MGM verilerine göre İstanbul'da kar kalınlığı 3 santime (cm) ulaştı (İstanbul Havalimanı, Arnavutköy). Ve İstanbul'da şehiriçinde çatılar nihayet beyazladı. İstanbul'un yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığı 5-10 santim civarına ulaştı.
ERZURUM'DA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ GEÇTİ
Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) açıkladığı son verilere göre Türkiye'de en yüksek kar kalınlığı 2,08 metre ile Erzurum Palandökende ölçüldü. Erzurum'u Bolu Kartalkaya 1,95 metre ile Bolu Kartalkaya 2. sırada ve 1,86 metre ile de Erzincan Ergan 3. sırada izledi.
İL İL KAR KALINLIKLARINI ÖĞRENMEK İÇİN,

KAR KALINLIKLARI - ENERJİ EKONOMİSİ
Yorumlar
Kalan Karakter: