Şehir içinde en ÇOK tercih edilen AKARYAKIT markası!

TAKİP ET

Petrol-akaryakıt şirketleri, hayatımızın bir parçası oldu. Milyonlarca sürücü; hemen hemen her gün, şehir içi ve şehir dışında binlerce akaryakıt istasyonlarına uğruyor. Peki, sürücüler şehir içinde öncelikle hangi akaryakıt markasını tercih ediyor?

Petrol-akaryakıt şirketleri, hayatımızın bir parçası oldu. Milyonlarca sürücü; hemen hemen her gün, şehir içi ve şehir dışında binlerce akaryakıt istasyonlarına uğruyor. Peki, sürücüler şehir içi ve dışında öncelikle hangi akaryakıt markasını tercih ediyor?

 

ayrıntılar...

Petrol-akaryakıt şirketleri, hayatımızın bir parçası oldu. Milyonlarca sürücü; hemen hemen her gün, şehir içi ve şehir dışında binlerce akaryakıt istasyonlarına uğruyor. Peki, sürücüler şehir içi ve dışında öncelikle hangi akaryakıt markasını tercih ediyor? Sorunu cevabını, Rekabet Kurumu Tüketici Anketi veriyor. 

En sık tercih edilen akaryakıt şirketi markaları: Yüzde 26,3 oranıyla OPET ilk sırada, yüzde 25,4 oran ile Petrol Ofisi ikinci sırada ve yüzde 24,5 oran ile de Shell üçüncü sırada yer aldı. Şehir içinde tercih edilen markalar için aşağıdaki tabloya bakınız... 

Şehir içinde en ÇOK tercih edilen akaryakıt markası! 

(Yüzde)

 

 

Şehirler arası yollarda sürücülerin akaryakıt istasyonu tercihleri öncelikle, ''iyi bir merket ve temiz tuvalet'' oldu. Sürücüleri şehirler arası yollarda akaryakıt (benzin, motorin ve LPG otogaz) alırken dikkat ettiği konular için aşağıdaki tabloya bakınız (Şehirler arası yollarda tüketici davranışları).

- Kaynak: Rekabet Kurumu (RK) Tüketici Anketi.

 

(akaryakıt şirketleri - enerji ekonomisi)

akaryakıt şirketleri en çok tercih edilen akaryakıt markası rekabet kurumu tüketici anketi