bp Türkiye'yi tanıyor musunuz? - bp ''110 yıldır Türkiye'de''

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük akaryakıt şirketlerinden Petrol Ofisi, yine Türkiye'nin en büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinden bp'yi satın alıyor. Peki bp Türkiye'yi tanıyor musunuz?

bp - ''110 yıldır Türkiye'de

bp, 110 yıldır Türkiye’de akaryakıt dağıtım ve pazarlama, madeni yağ üretim ve pazarlama, petrol ve doğalgaz boru hatları ve havacılık yakıtları alanlarında faaliyet gösteriyor.  

Petrol Ofisi Grubu - bp Türkiye'deki Akaryakıt Operasyonlarını Satın Alıyor!

bp; yenilenen stratejisi kapsamında uluslararası ürün, hizmet ve emniyet standartlarının yanı sıra mobilite ve bp Ekspress’ler ve Wild Bean Cafe ile günümüz dünyasının ihtiyaçlarını karşılayan deneyim alanlarına dönüşen 770’in üzerinde istasyonu ile ülke çapında her gün 300 binin üzerinde misafirine hizmet vermektedir. bp’nin dijital mobilite çözümleriyle, bir madeni yağ markasının ötesinde bir bakım markasına dönüşen Castrol ile bir aracın bakıma ihtiyacı olduğu andan servisten geri alındığı ana kadar tüm ihtiyaçları giderecek ekosistemiyle öne çıkmaktadır. bp, ülke ekonomisi ve bölge için değer yaratan Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) ham petrol boru hattının uzun yıllardır ana işletmecisidir. 21. yüzyılın en büyük mühendislik projelerinden olan ve 2006 yılından bu yana Azerbaycan'ın Hazar Denizi petrollerini, Ceyhan Terminali’nden dünya pazarlarına ulaştıran BTC ana işinin yanı sıra iyi komşuluk ilkesi ile hattın geçtiği yerleşimlerde birçok toplumsal kalkınma projesini desteklemektedir. Havacılık alanında Air bp ile dünyanın en büyük yakıt ve servis sağlayıcılarından biri olan bp Grup ise 55 ülkede 950 lokasyonda çalışan operasyonel ağı sayesinde global çapta lider konumdadır. Türkiye’de ise 12 havalimanında hizmet vermekte ve THY’nin globaldeki en büyük tedarikçisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

bp Türkiye, tüm operasyonlarında sağlık, emniyet ve çevre ilkeleri doğrultusunda uyguladığı Seç-G standartları ile de alanında sektörüne öncülük etmektedir. İş kollarının tamamında ülke ekonomisine katkı sağlayan bp, tüm çalışmalarını “İnsana ve çevreye zarar vermeden” gerçekleştirmektedir. Dünya ve insanlar için enerjiyi yeniden tasarlayan bp, sürdürülebilirlik stratejisi ile de bulunduğu toplumlara katkı sağlamayı işinin bir parçası olarak görmektedir. Çeşitliliğin gücüne inanan bir marka olarak hayatın her alanında cinsiyet eşitliğini sağlamak, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin şirket içinde her alanda fırsatlar ve kaynaklara eşit erişim hakkı verilmesi için gönüllü çalışan inisiyatifi bp Women International Network Türkiye (bpWIN Türkiye) ile de toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda çalışmaktadır.

 

(enerji şirketleri - enerji ekonomisi)

enerji şirketleri enerji ekonomisi