''Yeşil enerji ve enerji verimliliği'' projelerine KREDİ desteği verilecek!

TAKİP ET

Yeşil enerji ve enerji verimliliği projelerine kredi desteği verilecek. hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni açıkladığı 250 milyar liralık destek paketinin 7 milyar lirası, bu projelere aktarılacak.

Yeşil enerji ve enerji verimliliği projelerine kredi desteği verilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni açıkladığı 250 milyar liralık (250.000.000.000 TL) destek paketinin 7 milyar lirası (7.000.000.000 TL), bu projelere aktarılacak. 

 

ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Dr. Bakanı Nureddin Nebati ''Paket 9 - Yeşil dönüşüm ve enerji verimliliği destek paketi 7 milyar TL'' başlığı ile açıkladığı kredi paketinin ayrıntıları şöyle: Yeşil dönüşüm ve enerji verimliliği destek paketi 7 milyar TL: ''İklim değişikliğinin yol açacağı sorunların ülkemiz ekonomisi için getirdiği riskleri bertaraf edecek ve yeşil dönüşümü amaçlayan projeler için firmalarımız desteklenecektir. Ayrıca, ürteim kalitesi ve miktarının düşüşüne yol açmadan enerji tüketiminin azaltılmasınıamaçlayan yatırımlar desteklenerek enerji verimliliğine katkı sağlayacaktır.''

 

- Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nurettin Nebati 'Enerji Verimliliği' desteklerini 'Paket 9' başlığıyla duyurdu.

 

enerji ekonomisi

yeşil enerji kredi paketi enerji verimliliği kredi paketi enerji paketi