'Yenilenebilir ve atık enerji'' yatırımlarına destek verecekler - Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri!

TAKİP ET

''Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Tarafından Tarımsal Üretime Dair Hazine Kâr Payı Destekli Yatırım ve İşletme Finansmanı Kullandırılmasına İlişkin Karar'' ile ''T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Hazine Faiz Destekli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Karar'' Resmi Gazete de yayınlandı.

''Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Tarafından Tarımsal Üretime Dair Hazine Kâr Payı Destekli Yatırım ve İşletme Finansmanı Kullandırılmasına İlişkin Karar'' ile ''T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Hazine Faiz Destekli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Karar'' Resmi Gazete de yayınlandı (30 Aralık 2023 tarih ve 32415 sayılı Resmi Gazete).

 

ayrıntılar...

Yenilenebilir enerji ile atık enerji yatırımlarına indirim ve finansak destek ayrıntıları için aşağıdaki linklere tılatyınız...

Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Tarafından Tarımsal Üretime Dair Hazine Kâr Payı Destekli Yatırım ve İşletme Finansmanı Kullandırılmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 8038)

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Hazine Faiz Destekli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 8039)

yenilenebilir enerji destekleri atık enerji destekleri