Yenilenebilir Kaynaklardan Elde Edildi!

TAKİP ET

ARNETTE’te yeni sezon tamamen sade ve stil sahibi olmaktan ibaret. Sürdürülebilir serinin devam niteliğini taşıyan Bio-Asetat Koleksiyonu’nun vizyonu ise çok net; “Heyecan verici bir stilin sadece iyi görünmesi yetmiyor, aynı zamanda dünyaya da iyi gelmesi gerekiyor.”

2020 yılında dünyanın en popüler gençlik kültürü markaları arasında yer alan ARNETTE’in Bio-Asetat Koleksiyonu moda severlerle buluştu. Heyecan verici bir stilin iyi görünmesinin yanı sıra koleksiyonun dünyaya da iyi gelmesi vizyonuyla hazırlanan özel koleksiyonun mesajı ise POST MALONE aracılığıyla iletiliyor.

Yeni POST MALONE güneş gözlüğü modeli ile karakter dolu bir modeli dikkat çekici iki yeni tasarım ile buluşuyor. Üstelik bu özel koleksiyon, çevre dostu bir tasarıma da sahip. POST MALONE izlerini taşıyan yeni ARNETTE koleksiyonu iklime zararlı emisyonları azaltan, optimize edilmiş süreçler kullanılarak yenilenebilir kaynaklardan elde edildi. Minimum yüzde 50 ila yüzde 70 arasında biyo bazlı malzemelerden üretilen Bio-Asetat Koleksiyonu pürüzsüz bir dokuya sahip. Hint yağından yüzde 39 baz molekül içeren yenilikçi bir poliamid olan bio güneş gözlüğün lensleri ise geleneksel lenslerin tüm özelliklerini taşıyor.

Modellerin çevre dostu ambalajları ise konseptin tamamen net olmasını sağlayan başka bir unsur. ARNETTE ile harika görünürken geleceğe bir katkınız olsun…

AN4279

Yeni, gerçek ve her zaman trend bu özel POST MALONE modeli, çevre dostu biyo bazlı asetattan yapılmış dikkat çekici açısal çerçevesi ve bio-lensleri ile ilginin odağı oluyor. POST MALONE’un imzası niteliğindeki logo iç tellerin yer aldığı yeni kristal katmanlı saplar modele baştan aşağı bir rock star kimliği kazandırıyor. Modeller ayrıca oldukça farkında bir tarz ile geliyor. Posty, tescilli renk seçimi ile tüm ihtiyaçları karşılıyor: günlük Mavi Kot “Blue Jeans” ile Derin Orman “Deep Forest”, büyük etki yaratan Kan Kırmızısı “Blood Red”, tescilli Puslu Mor “Purple Haze” veya komple Siyah “Blackout” ile her ana uygun bir tarz yakalayabilirsiniz.
Enerji Ekonomisi

an4279 post malone arnette