Yeni Asgari Ücret açıklandı!

TAKİP ET

Milyonlarca çalışan ve işverenin merak ettiği yeni Asgari Ücret açıklandı. Yeni asgari ücret net 8.500 TL oldu. Yeni asgari ücret 1 ocak 2023 tarihi itibariyle geçerli olacak. Memur ve emekli maaşları da, asgari ücrete göre belirlenecek. Asgari ücret artış oranı yüzde 54,66 oldu.

Milyonlarca çalışan ve işverenin merak ettiği yeni asgari ücret açıklandı. Yeni asgari ücret 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle geçerli olacak. 

 

Asgari ücret nedir? - Asgari ücrette refah payı var mı? - Asgari ücretin işverene maliyeti nedir?

 

AYRINTILAR...

 

Yeni asgari ücret açıklandı. Yeni asgari 8.500lira  oldu. 

Milyonlarca çalışan ve işverenin merak ettiği yeni Asgari Ücret açıklandı. Yeni asgari ücret net 8500  lira oldu. Yeni asgari ücret 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle geçerli olacak. Memur ve emekli maaşları da, asgari ücrete göre belirlenecek. Asgari ücret artış oranı yüzde 54,66 oldu. 

 

Tekrar artırılabilir

Yeni asgari ücreti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20223 yılı için asgari ücretin net 8.500 TL olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ve memur maaş artışlarında da yeni asgari ücretin dikkate alınacağını da açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl içinde (2023) ekstra gelişmeler olması halinde asgari ücretinde yeniden değerlendiribileceğine de dikkat çekti. 

 

Yıllara göre asgari Ücret - Net asgari Ücret - Asgari ücretin işverene maliyeti!

 

enerji ekonomisi

yeni asgari ücret asgari ücret açıklandı asgari ücret maliyeti asgari ücret 2023 asgari ücretin neti net asgari ücret asgari ücret ne kadar arttı asgari ücret artış oranı