YEKA RES-3 Yarışması Düzeltme İlanı yayınladı!

TAKİP ET

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 'YEKA RES-3 YARIŞMA' ilanı için düzeltme ilanı yayınladı. Düzeltme ilanını aşağıda okuyabilirsiniz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı


YEKA RES-3 YARIŞMA DÜZELTME İLANI

Düzeltmeye konu yarışma ilanının yayımlandığı Resmî Gazete’nin tarihi ve sayısı: 29/05/2021 tarih ve 31495 sayılı Resmî Gazete

Söz konusu yarışma ilanının 1 inci maddesinde yer alan ifade aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

“1- İdare Bilgileri:
Telefon numarası: 0 312 546 54 01”
Söz konusu yarışma ilanının 3 üncü maddesi aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.
“3 - Teminat Türü ve Tutarı:
Her bir yarışmaya katılabilmek için; başvuru aşamasında kesin, 1 (bir) yıl süreli, tamamen ve kısmen nakde çevrilebilir, limit dışı ve megavat cinsinden birim elektriksel kurulu güç için 500.000 (beşyüzbin) Türk Lirası tutarındaki teminat mektubu İdare’ye sunulur. Yarışmanın kazanılması halinde ise, sözleşmenin imzalanacağı tarihten en geç 1 (bir) gün öncesine kadar kesin, 10 (on) yıl süreli, tamamen ve kısmen nakde çevrilebilir, limit dışı ve megavat cinsinden birim elektriksel kurulu güç için 2.000.000 (ikimilyon) Türk Lirası tutarındaki teminat mektubu İdare’ye sunulur. Bu durumda başvuru aşamasında sunulmuş olan teminat mektubu iade edilir.”

Söz konusu yarışma ilanının 4 üncü maddesi aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir. “4 - Elektrik enerjisi alım tavan fiyatı ve alım süresi:
-Her bir yarışma için yarışma başlangıç tavan fiyatı: 95 (doksanbeş) Türk Lirası kuruş/kWh

-Elektrik enerjisi alım süresi: Bağlantı Kapasitesi’nin her bir megavat değeri için RES’in ilk kabul tarihinden itibaren üretilen ilk 35 (otuzbeş) GWh miktarındaki elektrik enerjisinin iletim veya dağıtım sistemine verildiği süreyi veya 11.2.1 maddesi kapsamındaki serbest piyasaya satış hakkının kullanılması durumunda Sözleşme imza tarihini takip eden 66 ncı ayın bitiminden itibaren ilk 35 (otuzbeş) GWh miktarındaki elektrik enerjisinin iletim veya dağıtım sistemine verildiği süreyi,”

Enerji Ekonomisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı YEKA RES-3 YARIŞMA DÜZELTME İLANI ENERJİ EKONOMİSİ