YAYINLANDI - Konu 'Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği Değişiklik Taslağı''

TAKİP ET

EPDK''Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı hk.'' başlıklı duyuru yaptı.

EPDK''Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı hk.'' başlıklı duyuru yaptı. 

 

ayrıntılar...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK): ''2/11/2013 tarihli ve 28809 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde (Yönetmelik) çeşitli tarihlerde değişiklikler yapılmış, gelinen süreçte ise gerek Kurumumuza ulaşan talepler gerekse de uygulamada ortaya çıkan gereklilikler sebebiyle Yönetmelikte yer alan düzenlemelerde değişiklik veya ilave düzenleme yapma ihtiyacı doğmuştur.

Bu amaçla gerekli değişiklikleri yapmak amacıyla hazırlanan “Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı” ilgililerin görüşlerinin alınmasını teminen Kurumumuz internet sayfasında 10 (on) gün süreyle görüşe açılmıştır.

İlgililerin değişiklik taslağı hakkındaki görüş ve önerilerini, gerekli değerlendirmelerin yapılabilmesini teminen 31/07/2023 tarihine kadar “Görüş Formu” kullanılarak (MS Word formatında) epdpim@epdk.gov.tr e-posta adresine ve yazılı olarak Kurumumuz Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir.''

 

ayrıntılar için tıklayın...

EK-1:Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı

EK-2: Görüş Formu

epdk haberleri - enerji ekonomisi

Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği epdk haberleri