Yarısı hibe yenilenebilir enerji BİYOGAZ tesisi imkanlarından yararlanabilirsiniz - BİYOGAZDER!

TAKİP ET

- Biyogaz Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair tebliğ (Resmi Gazete, 9 Ekim 2021 tarih ve 31623 sayılı. Tebliğ No: 2021/34).

 

Çiftçik sahipleri - Yarısı hibe

BİYOGAZDER Başkanı Altan Denizsel, yeni tebliğle ilgili çiftçilere yönelik, 'Biyogaz' başlıklı önemli bir bilgi paylaşımı yaptı. Başkan Denizsel'in 'Sayın Çiftlik sahipleri' başlıklı bilgi paylaşımı şöyle: 'Atıklarınızı en yakınınızdaki biyogaz tesisine veremiyorsanız ve kendi yeminizi üretebilecek araziniz var ise yukarıdaki tebliğde açıklanan 3.500.000 TL bütçeli ve yarısı hibe olan yenilenebilir enerji biyogaz tesisi imkanlarından yararlanabilirsiniz.
Yakında açıklanacak hibe programı için şimdiden yörenizdeki hibe danışmanlarına müracaat ederek gerekli evrakların hazırlanmasına başlayınız.Bazen eşitler arasında en erken müracaat eden kazanıyor.'
 

Elektrik parasını nasıl ödeyeceğim diye düşünmeyin

Biyogazder Başkanı Altan Denizsel, bilgi paylaşımında, 'Bu hibe programı ile kendi enerjisini ve gübresini üreten tesisler arasına katılın ve artık elektrik parasını nasıl ödeyeceğim diye düşünmeyin.' vurgusu yaptı.
 

Enerji Ekonomisi

biyogaz tarım bakanlığı yenilenebilir enerji enerji biyogazder