WhatsApp İletişim Hattı ile Enerya Her An Hizmetinizde

TAKİP ET

Çalışanlarını, abonelerini ve toplum sağlığını önceliğine alan Enerya’nın dijitalleşme çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği WhatsApp İletişim Hattı uygulaması hizmete girdi. Enerya aboneleri, 444 8 429 numarası üzerinden ulaşabilecekleri WhatsApp İletişim Hattı ile beklemeden, tuşlama yapmadan, bilgi girmeden sorularına yanıt alabiliyor, göndermesi gereken evrakları hızlıca iletebiliyor, şikayetlerini iletebiliyor.


AYRINTILAR

Abonelerine daha hızlı ve iyi hizmet sunabilmek için dijitalleşme çalışmalarını artan bir ivmeyle sürdüren Enerya, bu kez WhatsApp İletişim Hattı uygulamasını hizmete aldı. Enerya, bu yeni uygulama ile abonelerine Türkiye’de yaklaşık 40 milyon kişinin kullandığı WhatsApp üzerinden birçok doğal gaz işlemi için çözüm sunmayı hedefliyor. Aboneler evrak istenen durumlarda bu belgeleri Enerya WhatsApp İletişim Hattı üzerinden kolayca iletebiliyor.

Abonelerin telefonda saatlerce beklemeden, tuşlama yapmadan, 444 8 429  numarası üzerinden ulaşabilecekleri Enerya Whatsapp İletişim Hattı’na hafta içi 08.00-19.00 hafta sonu 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşılabiliyor. Bu hat sayesinde engelli bireyler de Enerya’ya daha hızlı ulaşma olanağı elde ediyor. Aboneler, Enerya WhatsApp İletişim Hattı üzerinden birçok işlemler yapabiliyor. 

Enerji Ekonomisi