Warmhaus 2. İstanbul İç Tesisat Buluşması'na destek oldu

TAKİP ET

Sektörle bir araya gelerek nisan ayında yürürlüğe girecek olan ErP Direktifleri'ni ve bu direktiflerinin ısıtma sektörüne etkilerini anlatmaya devam eden Warmhaus, İkinci İstanbul İç Tesisat Buluşması'nda İGDAŞ sertifikalı 400'den fazla tesisatçı ile bir araya geldi.

Sektörle bir araya gelerek nisan ayında yürürlüğe girecek olan ErP Direktifleri’ni ve bu direktiflerinin ısıtma sektörüne etkilerini anlatmaya devam eden Warmhaus, İkinci İstanbul İç Tesisat Buluşması’nda İGDAŞ sertifikalı 400’den fazla tesisatçı ile bir araya geldi.

Ürünleriyle her 7 evden 1’ini ısıtan Warmhaus, bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul İç Tesisat Buluşması’na sponsor oldu. 22 Şubat 2018 tarihinde DoubleTree By Hilton İstanbul Topkapı’da İGDAŞ ve GASTECHNİCS Dergisi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte Warmhaus’a sektöre yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

400’den fazla davetlinin katılımı ile gerçekleşen “İkinci İstanbul İç Tesisat Buluşması”na İGDAŞ Sertifikalandırma ve Standart Kontrol Şefliği tarafından bizzat sertifikalandırılmış tesisat firmaları katıldı. Sektöre mal ve hizmet sağlayan firmaların bir araya gelerek, sektörün sorunları ile çözüm önerilerini tartıştıkları ve sektörün geleceğine ilişkin öngörülerin paylaşıldığı İç Tesisat Buluşması’nda Warmhaus, ErP Direktifleri’nin sektörde yaratacağı değişim ve dönüşüm konusunda katılımcıları bilgilendirdi. ErP Direktifleri’nin etkileri üretici ve tüketici açısından ele alınırken, enerji tasarrufunun sağlanması ile ülke ekonomisine yapacağı katkı da değerlendirilen konular arasında oldu.

İstanbul’un ardından 31 Mart 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek olan Ankara İç Tesisat Buluşması’na da sponsor olacak olan Warmhaus, sektörün geleceğine katkı sağlamak adına düzenlenen etkinliklere destek olmaya devam edecek.

Warmhaus Hakında: 1996 yılında bir Beyçelik Holding iştiraki olarak kurulan Warmhaus, ısıtma alanındaki tecrübe ve teknik bilgisini kombi alanına aktararak, kullanıcılarına kaliteden ödün vermeden tasarruflu ısınma imkânı sunmaktadır. Estetik, ekonomik ve çevreci ürünlerin adresi Warmhaus, yarattığı katma değerin ve geçmiş tecrübesinin verdiği güç ile sektörün önde gelen oyuncularından biridir. Geniş servis ve satış ağı ile tüketicilerin ısınma ihtiyacını hızlı ve etkin bir şekilde çözen Warmhaus, uluslararası sertifikasyona sahip ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir. Warmhaus 2017 yılında gerçekleştirdiği son yatırımı ile İngiltere pazarına açılmıştır.

kış elektrik arıza uedaş