Volvo yeni amiral gemilerini sergiledi

TAKİP ET

ASCENDUM Makina'nın 'Mermerin Lideri' mottosu ile yer aldığı 24. İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı tamamlandı. Volvo'nun amiral gemisi niteliğindeki EC750EL paletli ekskavatör ve L350H lastikli yükleyici modellerini fuarda ilk kez kullanıcıların beğenisine sunduklarını ifade eden ASCENDUM Makina Türkiye Satış Direktörü Arda Okay, her iki makinanın da mermer alanındaki liderliklerini sürdürmelerinde önemli bir güç olacağına inanıyor.

ASCENDUM Makina’nın “Mermerin Lideri” mottosu ile yer aldığı 24. İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı tamamlandı. Volvo’nun amiral gemisi niteliğindeki EC750EL paletli ekskavatör ve L350H lastikli yükleyici modellerini fuarda ilk kez kullanıcıların beğenisine sunduklarını ifade eden ASCENDUM Makina Türkiye Satış Direktörü Arda Okay, her iki makinanın da mermer alanındaki liderliklerini sürdürmelerinde önemli bir güç olacağına inanıyor.

24. İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda en yeni modelleri ile yer alan ASCENDUM Makina, Türkiye’de ilk kez sergilediği amiral gemileri Volvo L350H lastikli yükleyici ve Volvo EC750EL paletli ekskavatör modelleri ile yoğun ilgi gördü. ‘Mermerin Lideri’ mottosu ile fuara hazırlanan firma, iki yeni modelinin haricinde bir de A35F belden kırmalı kaya kamyonuna standında yer verdi. “L350H ve EC750EL makinalarının en önemli avantajları; yüksek verimlilik, seri çalışma imkânı ve düşük yakıt maliyeti” ifadelerini kullanan ASCENDUM Makina Türkiye Satış Direktörü Arda Okay, “Volvo kalitesi ile birlikte bu 3 özellik, mermer ocaklarındaki gücümüzü sürdürmemizi sağlayacak” dedi.

volvo