Valiz gibi taşınabilen lityum iyon bataryalı...

TAKİP ET

-Geri Vites Özelliğine Sahip Elektrikli Scooter Markası Silence Türkiye’de Satışa Sunuldu.

-Taşınabilir Bataryalı Silence’lar, Mobilite Alışkanlıklarını Değiştirmeye Geldi.

-Bavul Gibi Taşınabilen Bataryasıyla Silence 39.900 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışa Sunuldu.


AYRINTILAR!

ENERJİ EKONOMİSİ - Elektrikli scooter alanında Avrupa’nın pazar lideri olan İspanyol Silence, Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle Türkiye’de satışa çıktı. Silence’ın S01 Urban, S02 Low Speed ve S02 High Speed modelleri bireysel kullanıcıların beğenisine sunulurken, S02 Low Speed Kurumsal ve S02 High Speed Kurumsal modelleri kurumların ihtiyaçlarına uygun tasarımıyla görücüye çıktı. Adeta bir valiz gibi taşınabilen bataryası, yüksek standart donanım özellikleri ve kullanım kolaylığıyla scooter pazarına iddialı giriş yapan Silence’ın fiyatları 39 bin 900 TL’den başlıyor. Silence ayrıca, Maslak’ta yer alan ve elektrikli otomobillerin özel servisi konumundaki E-Garaj’da sergilenerek tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Elektrikli scooter alanında Avrupa’nın lider markası Silence, Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlandı. Uzun ömürlü taşınabilir bataryaları, yüksek performansı ve teknolojisiyle dikkatleri çeken Silence, kişisel ve kurumsal kullanım için farklı model seçenekleriyle tüketicilerle buluştu. Silence’ın S01 Urban, S02 Low Speed ve S02 High Speed modelleri bireysel kullanıcıların beğenisine sunulurken, S02 Low Speed Kurumsal ve S02 High Speed Kurumsal modelleri kurumların ihtiyaçlarına uygun tasarımıyla görücüye çıktı. Birbirinden özel 5 farklı modeliyle oldukça geniş bir kitleye hitap eden Silence’ın satış fiyatı ise 39 bin 900 TL’den başlıyor. Doğan Trend Otomotiv, Silence’ın kullanım kolaylığı ve mobilite ihtiyaçlarına yönelik devrim niteliğindeki yaklaşımıyla Türkiye’deki elektrikli scooter pazarını büyütmesini hedefliyor. Ayrıca Silence, Maslak’ta yer alan ve elektrikli otomobillerin özel servisi konumundaki E-Garaj’da da sergileniyor.

Valiz gibi taşınabilen lityum iyon batarya

Silence modelleri, gücünü 5,6 kWh gücündeki lityum iyon bataryadan alıyor. 120 km’ye kadar menzil sunabilen bu batarya, su geçirmemesi ve -20’den +55 derecelere kadar hava sıcaklıklarına dayanıklı olmasının yanında 2 yıl garanti kapsamında satılıyor. Silence’ın en büyük farkı ise benzersiz kullanım kolaylığına sahip bataryasından geliyor. Öyle ki, selenin altında yer alan batarya kutusu (Power Battery Point) yerinden kolayca çıkartılarak tekerlekli bir valiz gibi rahatlıkla taşınabiliyor. Böylece batarya ev, işyeri, ofis, restoran gibi birçok noktada şarj edilebiliyor. Ayrıca, Silence bataryaları güneş enerjisiyle de şarj olarak çevreye maksimum katkı sağlıyor. 220 V ev tipi prizde 4,5 saatte tam şarj edilebilen batarya, hızlı şarjı da destekliyor.
 

Geri vitesin olduğu bir mobilite deneyimi

Silence, birçok özelliği tüm modellerinde standart olarak sunuyor. Taşınabilir batarya paketi Silence’ın standartlarını temsil eden en önemli özellik arasında yer alıyor. Bununla birlikte, Eco, City ve Sport olmak üzere üç farklı sürüş modu ile otomatik geri vites özelliği yine Silence’ın tüm modellerinde standart olarak yer alıyor. İkili koltuk düzeniyle birlikte iki kaskın rahatlıkla sığabildiği bir bagaj alanı sunuyor.

lityum iyon batarya