Üniversite öğrencileri ve şehir planlamacıları başvurabiliyor!

TAKİP ET

Enerji Ekonomisi - Türk Ytong tarafından 20’ncisi düzenlenen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Konusu “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” olarak belirlenen ve mimarlık eğitimine odaklanan yarışmada son katılım tarihi 02 Aralık 2019.

Uygur Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Semra Uygur, Melike Altınışık Architects (MAA) Kurucusu Y. Mimar Melike Altınışık, ODTÜ Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Yalın Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Ömer Selçuk Baz ve NSMH Kurucusu Mimar Nevzat Sayın’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmaya Türkiye ve KKTC vatandaşları ücretsiz olarak katılabilecek.

Başvuru ve bilgi için

Mimar, kentsel tasarımcı, şehir ve bölge planlamacıları ile bu alanlarda öğrenim gören öğrencilere açık olan yarışmaya ekip olarak ya da bireysel başvurulabilecek. Kazanan proje sahiplerinin Almanya Bauhaus Gezisi ile ödüllendirileceği yarışmanın son katılım tarihi 02 Aralık 2019. Yarışma ile ilgili açıklayıcı bilgi ve yarışma şartnamesi www.ytongakademi.com adresinden temin edilebilir.

planlama üniversite şehir mimar yarışma