Üniversite kampüsüne 55 metrelik son teknoloji SONDAJ Kulesi kurdu - TPAO!

TAKİP ET

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Zonguldak BEÜ Çaycuma Meslek Yüksekokulu kampüsüne 55 metrelik son teknoloji SONDAJ Kulesi kurdu.

fotoğraf albümü için tıklayın...

 

ayrıntılar...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bilgi paylaşımı yaptı: ''Ortaklığımız desteğiyle Zonguldak BEÜ Çaycuma Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan Açık Deniz Teknolojileri Merkezi’nde “Enerji Çalıştayı, Sondaj Kulesi ve Uygulama Laboratuvarları Açılış Töreni”, Genel Müdürümüz Sn. Melih Han Bilgin, Zonguldak Valisi Sn. Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Mv. Sn. Ahmet Çolakoğlu, ZBEÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi (ADNSU) Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa Babanlı, Zonguldak Belediye Başkanı Sn. Ömer Selim Alan'ın yanı sıra protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 

55 metrelik son teknoliji sondaj kulemiz...

MYO kampüsüne kurduğumuz 55 metrelik sondaj kulemiz ve son teknolojiye sahip 9 ayrı uygulama laboratuvarlarımızla öğrencilerimiz; Türkiye’de ilk defa hidrokarbon arama ve üretim süreçlerine ilişkin öğrendiklerini fiilen uygulama fırsatı bularak çalışma hayatına ve sektör pratiklerine en iyi şekilde hazırlanacaklar.''

 

tpao (türkiye petrolleri) haberleri - enerji ekonomisi

sondaj kulesi TPAO haberleri türkiye petrolleri haberleri