Ucuzlayabilir!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları tekrar 42 doların altına indi (Halen 1 varil ham petrol brent türünün fiyatı piyasalarda 41, 77 dolar). Bu düşüş hafta başı itibariyle benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelme ihtimalini kuvvetlendirdi. 

İŞTE BENZİN VE MOTORİNDE SON FİYATLAR!
Bilindiği gibi son günlerde ham petrolün varil fiyatı, 41 - 43 dolar arasında sürekli hareketli bir grafik çiziyor. Bu nedenle da benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine de sürekli indirim ve zam geliyor. Peki son zam ve indirimler sonrası, akaryakıt fiyatları ne oldu. İşte cevaplar...

BENZİN - MOTORİN FİYATLARI (25 EKİM 2020 PAZAR)
Ürün                                                         Fiyatı (TL/Litre)

Benzin (Kurşunsuz - 95 oktan)                 6,69
Benzin (Diğer)                                          6,73
Motorin                                                     6,11
Motorin diğer                                            6,15

FİYATLAR...
Yukarıdaki fiyatlar, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından açıklanan En Fazla İşlem Hacimli 8 Ana Dağıtım Şirketinin ortalama bayi tavan fiyatlarıdır (İllere göre küçük farklılıklar olabilir). Tüketiciler, akaryakıt alırken istasyonlardaki pompa fiyatlarına mutlaka bakmaları gerekiyor. Anormal fiyat farklılıklarında ise durumu hemen ilgili ana dağıtım şirketi ile EPDK^'ya bildirmeleri gerekiyor. Özellikle kırsak bölgelerde zaman zaman bu tür sorunlar yaşanabiliyor (Şehirlerarası vb).

BÜTÜN ÜRÜN FİYATLARI!

Kaynak:
EPDK, 25 Ekim 2020 tarihli bayi tavan fiyatları.

Enerji Ekonomisi
 

günlük akaryakıt fiyatları