Türkiye Taşkömürü Kurumu - 'İhale Zeyilname İlanı' yayınladı!

TAKİP ET

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü 'İhale Zeyilname İlanı' yayınladı. Ayrıntılar...

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü 'İhale Zeyilname İlanı' yayınladı. TTK İhale Zeyilname İlanı, bugübnkü Resmi Gazete de yayınlandı (19.11.2022 tarihli Resmi Gazete). 

TTK'nın '240.000 Kg. İki Bileşenli Silikat Bazlı Enjeksiyon Malzemesi Temini ihalesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu Mal, Hizmet Alımları ve Yapım İşleri ile İlgili Yönetmeliğin 27’nci maddesine istinaden Zeyilname düzenlenmiştir' konulu Zeyilname duyurusunu aşağıda okuyabilirsiniz. 

'Yeni Hali: Teknik Şartname Madde 4.7- Enjeksiyon malzemesinin uygulamasında kullanılacak 5 adet pompa gerekli bağlantı elemanları ve aksesuarlar firmaca ücretsiz olarak verilecek ve sipariş bitiminde firmaya iade edilecektir. Firmalar verecekleri pompanın marka ve menşeini belirteceklerdir. Firmanın vereceği pompalar ATEX direktifine göre Avrupa Konseyince onaylanmış bir Akredite kuruluş tarafından tanzim edilen, malzemenin grup-1 gazlı (metan) ortamlara uygunluğunu gösteren ve ihale tarihi itibariyle geçerli belgeye, (Belgenin üzerinde geçerlilik tarihine ilişkin herhangi bir bilgi bulunmuyorsa belgeye ilave olarak belgenin ihale tarihi itibariyle geçerli olduğu belirtilen akredite kuruluşun yazısı) sahip olacak ve ATEX belgesi teknik şartname ile birlikte verilecektir.'

 

'İhale Zeyilname İlanı tam metni için lik...

https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2022/11/20221119-3-12.pdf

ENERJİ EKONOMİSİ

TTK İhale Zeyilname İlanı İhale Zeyilname İlanı