Türkiye Petrolleri - 'AR-GE Proje Çağrısı' yaptı!

TAKİP ET

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'AR-GE Proje Çağrısı' başlıklı ihale duyurusu yaptı. Ayrıntılar!

- TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı), 'AR-GE Proje Çağrısı' başlıklı ihale duyurusu yaptı. TPAO'nun ihale duyurusu, bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı (12 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete). 


Ayrıntılar...
Türkiye Petrolleri'nin 'AR-GE Proje Çağrısı' başlıklı ve 'Cam Elyafı Filaman Malzeme ile Taşıma Hat Borusu Üretimi Bu Çağrının amacı; Türkiye Petrolleri’nin arama ve üretim faaliyetlerinde kullandığı ve Türkiye'de imalatı bulunmayan, yurtdışından temin edilen malzemelerin tasarım ve imalatına yönelik özel sektör firmaları ile birlikte Ar-Ge çalışmaları gerçekleştirmektir. Çağrı detayları aşağıdaki şekildedir. Bu projeye talip olan firmaların son başvuru tarih ve saatinden önce Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri ilan olunur.' konulu ihale duyuru ayrıntıları için aşağıdaki linke tıklayınız. 

Çağrının amacı: Yerli üreticilerin API standardına uygun cam elyaf malzemeden taşıma borusu (linepipe) üretmesini teşvik ederek, Ortaklığımızın yerli imkânlarla, mali ve teknik olarak daha uygun bir ara ürün girdisine kavuşması. 

AR-GE PROJE ÇAĞRISI
Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğünden...


Enerji Ekonomisi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Türkiye Petrolleri Resmi Gazete Enerji Ekonomisi (linepipe cam elyaflı boru üretimi