Türkiye Kojenerasyon Derneği - İTÜ Öğrencilerine Kojenerasyon'u Anlattı!

TAKİP ET

- Türkiye Kojenerasyon Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Kimya Mühendisliği Öğrencilerine Kojenerasyon Teknolojisini Anlattı.

AYRINTILAR!
 

Mühendis adaylarına kojenerasyon teknolojisini anlattık

Türkiye Kojenerasyon Derneği, konuyla ilgili bilgi paylaşımı yaptı: Türkiye Kojenerasyon Derneği olarak uzun yıllardan beri konuk olarak katıldığımız Yakıt Kimyası ve Teknolojisi dersine bu yılda katılarak genç mühendis adaylarına kojenerasyon teknolojisini anlattık. Derneğimizin fahri üyesi olan Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu dersi ve öğrencileri tanıttıktan sonra KojenTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aydın dernek hakkında bilgi paylaşımı yaptı ve ardından kojenerasyon teknolojileri ve hibrit sistemleri anlattı.


Örnek santralleri öğrenciler ile paylaştı

Kojenerayon Teknolojisinin verimliliğe olan katkıları ve avantajlarını vurgulayan Yavuz Aydın, Biyokütle ve fosil yakıtlı santrallerde güneş enerjisi ve hibrit uygulamaları hakkında bilgilendirme yaptı ve ardından örnek santralleri öğrenciler ile paylaştı. KojenTÜRK Danışma Kurulu Üyesi Özay Kas tarafından Entegre Yapılarda Enerji ve Teknoloji Yönetimi & Kojenerasyon- Tirijenerasyon Uygulamarı hakkında bilgi verildi.

(Kaynak: Türkiye Kojenerasyon Derneği)

Kojenerasyon ndeir?

Kojenerasyon ne demek? - Trijenerasyon ne demek?


Enerji Ekonomisi

türkiye kojenerasyon derneği kojentürk itü