Türkiye'de ilk mağazası - "Aydınlatma, ev aksesuarları…"

TAKİP ET

Mobilya, aydınlatma ve ev aksesuarları kategorisinde tasarımlarıyla fark yaratan Eichholtz markası Türkiye'deki ilk mağazasını Nisbetiye On'da açtı.

Mobilyadan aksesuara benzersiz ve zamansız koleksiyonlar sunan Eichholtz, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam tarzına hitap eden zarif, dinamik ve yüksek kalite tasarımlarını Nispetiye On’da yer alan 700 metrekare büyüklüğündeki yeni mağazasında sunmaya başladı.

 

ayrıntılar...

100’den fazla ülkede faaliyet gösteren ve 1992 yılında Theo Eichholtz tarafından kurulan Eichholtz; mobilya, aydınlatma ve ince işçilik ile üretilen aksesuarları ile ön plana çıkıyor.

Eichholtz'un zamansız ve klasik tasarım anlayışını benzersiz bir modern yaklaşımla birleştirdiği bu yeni mağaza, şıklık arayanların ve özgün mobilya tutkunlarının gözdesi olmaya aday. Yeni koleksiyonlar, özel tasarım mobilya seçenekleri, lüks ev dekorasyon ürünleri ve trendleri yakından takip eden aksesuarlar, Nispetiye On’da sergileniyor.

 

Zengin ürün yelpazesi

Dünya çapındaki perakende ortaklarıyla iş birliği yaparak ürünlerini sergilemekte ve nitelikli tasarım sunan marka, işçilik ve eksiksiz bir hizmet verme tutkusuyla ticari ve konut ortamlarına uyacak zengin bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Eichholtz markasının bünyesinde yer alan ürün seçenekleri Avrupa estetiğini, lüks ve global bir perspektifle mükemmel bir şekilde dengeleyerek, koleksiyonlarını dekorasyon ve mobilya alanında sunuyor. 

Bütünlük, hayal gücü, zarafet ve hayatları zenginleştiren iyi düşünülmüş ortamların yaratılmasını temsil eden bakış açısıyla hizmet veren Eichholtz, bu anlayışıyla bir markadan daha fazlası olarak konumlanıyor.

güncel haberler - enerji ekonomisi

Eichholtz Nisbetiye On enerji ekonomisi