Türkiye - Azerbaycan II. Enerji Forumu - İstanbul: ENERJİ GÜNDEMİ

TAKİP ET

'Enerji alanında küresel çapta ses getiren TANAP ve BTC başta olmak üzere pek çok ortak başarılı projeyi hayata geçiren iki soydaş ülke Türkiye ile Azerbaycan arasında başarılı iş birliklerini daha da ileriye taşımak için önemli fırsatlar bulunmaktadır.

GÜNDER, bilgi paylaşımı yaptı...

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızınhimayelerinde, DEİK Enerji İş Konseyi'nin destekleriyle 6 Ekim 2022 tarihinde, İstanbul Swiss Otel'de 15.00-18.00 saatleri arasında, Türkiye-Azerbaycan II. Enerji Forumu'nun düzenlenmesi planlanmaktadır. 
 
T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'in ve Azerbaycan Enerji Bakanı Sayın Perviz Şahbazov'un onurlandıracağı Enerji Forumu kapsamında, Türkiye ve Azerbaycan'ın enerji alanındaki kamu ve özel sektör kuruluşları tarafından sunumlar ve iş görüşmeleri yapılacak olup, Türkiye-Azerbaycan iş birliğine dair gelecek dönem öngörüleri değerlendirilecektir. 
 
Dünya politiği ve enerji sektörünü etkileyen güncel gelişmelerle Azerbaycan'ın içinde bulunduğu, Güney Kafkasya enerji koridorunun enerji jeopolitiği bakımından önemi daha da artmıştır. Enerji alanında küresel çapta ses getiren TANAP ve BTC başta olmak üzere pek çok ortak başarılı projeyi hayata geçiren iki soydaş ülke Türkiye ile Azerbaycan arasında başarılı iş birliklerini daha da ileriye taşımak için önemli fırsatlar bulunmaktadır. Son dönemde mevcut iş birliklerinin yanısıra yenilebilir enerji, enerji verimliliği ve elektrik dağıtımı konuları öne çıkmaktadır. 


 
Taslak Programa buradan ulaşabilirsiniz.
Kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

ENERJİ EKONOMİSİ

Türkiye Azerbaycan enerji forumu enerji forumu ENERJİ GÜNDEMİ enerji gündemi