Türk Prysmian Kablo - Yayında!

TAKİP ET

Dijitalleşme çalışmalarıyla sektöre yön veren Türk Prysmian Kablo, kurumsal web sitesi www.prysmiangroup.com.tr'yi yeniledi. Web sitesinin ürünler, çözüm merkezi, yeni arama sistemi ve bilgi merkezi sekmeleri yenilenerek kullanıcı dostu hale getirildi. Ayrıca siteye; müşteri şikayetlerine özel bir modül de eklendi. Böylece Türk Prysmian müşterileri, web sitesi üzerinden şikâyet ve bildirimlerini paylaşabilecekleri gibi puanlama da yapabilecekler.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, kurumsal web sitesi www.prysmiangroup.com.tr’yi yeniledi. “Türkiye’yi Sürdürülebilir Yarınlara Bağlıyoruz” misyonu ile yoluna devam eden Prysmian Group Türkiye’nin yenilenen web sitesi, yeni nesil web teknolojileri, zenginleşen içeriği ve kolay kullanımı ile 7 Kasım 2022 itibarıyla yayına girdi. Ürünler, çözüm merkezi, yeni arama sistemi ve bilgi merkezi gibi birçok bölümün yenilendiği site, daha kullanıcı dostu hale getirildi.

Dijital kullanıcı deneyimlerine uygun

En güncel teknolojiyle donatılan web sitesi, dijital kullanıcı deneyimi trendlerine uygun olarak tasarlandı. Arama motoru optimizasyonuna (SEO) uyumlu içerik ve kod yapısına sahip olan yeni web sitesi; görseller, yazılar, videolar ve teknik dokümanlardan oluşan kapsamlı bir içerik ile destekleniyor.

Enerji Ekonomisi

Türk Prysmian Kablo