Türk Prysmian Kablo - Solar kablo teknolojilerini tanıttı!

TAKİP ET

Yenilenebilir enerji sektörüne sunduğu yenilikçi kablo çözümleriyle Türk Prysmian Kablo, SolarEX İstanbul Fuarı'nda güneş enerjisi sektöründen paydaşlarıyla buluştu.

Yenilenebilir enerji sektörüne sunduğu yenilikçi kablo çözümleriyle Türk Prysmian Kablo, SolarEX İstanbul Fuarı’nda güneş enerjisi sektöründen paydaşlarıyla buluştu.

 

ayrıntılar...

Yenilikçi ürün ve çözümleriyle sektördeki liderliğini sürdüren Türk Prysmian Kablo, 6-8 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’nda, güneş enerjisi sektörüne sunduğu sürdürülebilir ürün ve hizmetleri ile yoğun ilgi gördü.

Güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye’de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu bir platform olan “SolarEX İstanbul”, sektör paydaşlarının tecrübelerini paylaştıkları, ürün ve hizmetlerini tanıttıkları önemli bir organizasyon olarak öne çıkıyor.
Türk Prysmian Kablo da SolarEX İstanbul Fuarı kapsamında solar kablo teknolojilerini ziyaretçilerle ve sektör temsilcileriyle paylaştı.

 

enerji ekonomisi

Türk Prysmian Kablo solar kablo solar kablolar