Türk Prysmian Kablo - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 7. kez "Sektör Lideri" ödülü!

TAKİP ET

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 48'inci kez düzenlenen 'Ekonomiye Değer Katanlar Ödülleri' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen törenle sahiplerine kavuştu. Dört ayrı kategoride verilen ödüllerde, Türk Prysmian Kablo 'Sektör Liderleri' kategorisinde kablo sektörünün lideri oldu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 48’inci kez düzenlenen “Ekonomiye Değer Katanlar Ödülleri” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen törenle sahiplerine kavuştu. Dört ayrı kategoride verilen ödüllerde, Türk Prysmian Kablo “Sektör Liderleri” kategorisinde kablo sektörünün lideri oldu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Bursa ve ülke ekonomisine en fazla değer katan firmalara ve girişimcilere yönelik “Kurumlar Vergisi”, “Gelir Vergisi”, “İhracat” ve “Sektör Liderleri” kategorilerinde verilen “Ekonomiye Değer Katanlar Ödülleri” açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bu yıl 48’incisi düzenlenen törende, enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, “Sektör Liderleri” kategorisinde kablo sektörünün lider kuruluşu seçildi. Bu ödül ile Türk Prysmian Kablo 7. kez kablo sektörünün lideri seçilmiş oldu.

 

enerji ekonomisi

Türk Prysmian Kablo Bursa Ticaret ve Sanayi Odası