Türk Prysmian Kablo - 2021 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı!

TAKİP ET

Sürdürülebilirlik hedefleriyle tam entegre olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Prysmian Kablo, bu yıl ilk kez hazırladığı 2021 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı.

Sürdürülebilirlik hedefleriyle tam entegre olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Prysmian Kablo, bu yıl ilk kez hazırladığı 2021 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Rapor; Türk Prysmian Kablo’nun karbon ayak izinin azaltılması, döngüsel kaynak kullanımı, iş modelinin geliştirilmesi, çalışanların ve toplumun geliştirilmesi hedeflerine yönelik çalışmalarını ön plana çıkarıyor. 

 

“Sürdürülebilirlik DNA’mızın bir parçası”

Temiz enerjiye geçişten çalışanlarının gelişimine kadar geniş bir çerçevede sürdürülebilirlik faaliyetlerini sürdüren Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, 2022 yılında ortaya koydukları sürdürülebilirlik yol haritasını kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti. Türk Prysmian Kablo’nun yayınladığı 2021 Sürdürülebilirlik Raporuhakkında görüşlerini açıklayan Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan şöyle konuştu; “Bu yıl ilk kez yayınladığımız 2021 Sürdürülebilirlik Raporu ile çalışanlarımız, paydaşlarımız ve topluma olan sorumluluk ve taahhütlerimizi paylaşıyoruz. Sürdürülebilirliği DNA’sının bir parçası olarak konumlandıran Prysmian Group, 2022 yılı itibarıyla düşük karbonlu ürün satışını yüzde 50 artırmayı taahhüt ediyor. Türk Prysmian Kablo olarak bu taahhüdü gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı “Sign it’’ sürdürülebilirlik planımız çerçevesinde sürdürüyoruz. Dahil olduğumuz Prysmian Group MEAT Bölgesi’nin sürdürülebilirlik stratejisine ve bölgesel sürdürülebilirlik yaklaşımının oluşmasına katkı sunmaya devam ediyoruz.”

 

ENERJİ EKONOMİSİ

Türk Prysmian Kablo sürdürülebilirlik