TPAO - 'Gümrük Müşavirliği Hizmet Alımı İhale Edilecektir'

TAKİP ET

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'Gümrük Müşavirliği Hizmet Alımı İhale Edilecektir' başlıklı ihale duyurusu yaptı. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'Gümrük Müşavirliği Hizmet Alımı İhale Edilecektir' başlıklı ihale duyurusu yaptı. 


AYRINTILAR!

TPAO'nun (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı),  'TPAO adına veya namına kara, hava, deniz, posta v.b yollar ile başta Ankara, İstanbul, Mersin, İzmir, İskenderun, Derince olmak üzere ülkemizdeki tüm Limanlara, Kapıkule, İstanbul, Ankara başta olmak üzere ülkemizdeki tüm gümrük kapılarına yurt dışından gelen ya da yurt dışına giden veya serbest bölgelerden tedarik edilen her türlü bedelli veya bedelsiz eşyanın ithali ve ihracına ilişkin Gümrük Müşavirlik hizmetlerinin 3 yıl süre ile alımı işi' konulu ihale ilanı bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. 


Yayınlandı...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 'Naşta Ankara, İstanbul, Mersin, İzmir, İskenderun, Derince olmak üzere ülkemizdeki tüm Limanlar ile Kapıkule, İstanbul, Ankara başta olmak üzere ülkemizdeki tüm gümrük kapıları'.

TPAO 'Gümrük Müşavirliği Hizmet Alımı İhale Edilecektir' başlıklı ihale duyırusu, bugünkü resmi Gazete'nin 'Arırma, Eksiltme ve İhale İlanları' bölümünde yayınlandı (8 Mayıs 2021 tarih ve 31478 nolu Resmi Gazete).

Enerji Ekonomisi

tpao türkiye petrolleri ihale ilanları