TP'li olmak için İŞKUR'a başvurmak gerekiyor

TAKİP ET

İşte TPAO'ya (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) çalışabilmek için yapılması gerekenler:

 TP`li Olmak 

TP`de, personel alımları belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda Türkiye İş Kurumu aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. İşe alım ilanlarımız Türkiye İş Kurumu (www.iskur.gov.tr) ve TP (www.tp.gov.tr) resmi internet sitelerinden takip edilebilir.

Aranan niteliklere sahip adaylar arasında KPSS puanına göre sıralama yapılmaktadır. Alınacak personel sayısının üç (3) katı kadar aday sözlü mülakat sınavına tabi tutulmaktadır. Sözlü mülakatta, iş alınacak adayın, pozisyona göre mesleki ve teknik bilgileri sınanmaktadır. Ayrıntılı bilgiler için İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ile iletişime geçilebilir.

Önemli Uyarı

Konu: Sahte e-posta ve işe alım mektupları

Son zamanlarda TP adına hareket ettiklerini belirtilen birtakım kişilerin, özellikle profesyonel sosyal paylaşım ağları üzerinden sahte kullanıcı hesabı oluşturmak, TP marka ve logosunu kullanarak sahte işe kabul mektupları ve iş sözleşmeleri düzenlemek suretiyle insanların kişisel bilgilerini ele geçirdiklerini ya da para talep ettiklerini öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu tür e-postaları ayırt edebilmek için adres uzantılarına dikkat edilmelidir: contractor.netconsultant.comoutlook.comyahoo.com gibi uzantıları olan adreslerden TP adına gönderilen e-postalara itibar etmeyiniz. TP işe alım süreçlerinde yazılı ve sözlü sınav yapmaktadır. Doğrudan e-posta yazışmaları sonucunda işe alım yapılmamaktadır. TP, iş başvurusu yapan ya da işe alınan kimselerden herhangi bir şekilde para talep etmemektedir.

Sahteliğinden şüphelendiğiniz e-postalara cevap vermemenizi; kişisel bilgilerinizi paylaşmamanızı ve herhangi bir ödeme yapmamanızı öneririz. Ayrıca, bulunduğunuz ülkedeki yargı veya emniyet birimlerine size gönderilen e-posta ve eklerini derhal bildirmenizi tavsiye ederiz.

kadın mühendis video