TOTAL - M Oil ve Milangaz yöneticileri YENİ dönemi anlattı!

TAKİP ET

'Yeni dönemde, akaryakıtın yanı sıra bio-yakıt, sürdürülebilir enerji kaynakları, hidrojen ve elektrik enerjisi de dahil olmak üzere çağın ihtiyaçlarını gözeten, kapsayıcı ve çok katmanlı hizmetler sunmaya başlıyoruz'

- OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan TOTAL İstasyonları, M Oil ve Milangaz, Petroleum İstanbul Fuarı'nda ziyaretçilerini ağırladı. Marka temsilcileri, ziyaretçilere en son teknolojileri, yeni ürünleri ve istasyonlarda sundukları hizmetleri anlattı.

 

Yüksel Yılmaz
OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı

"Fuarda tüm paydaşlarla sektöre yön veriyoruz” 

'Petroleum Fuarı’na TOTAL İstasyonları, M Oil ve Milangaz markalarımızla katılarak ziyaretçilerimizle buluştuk. Sektörel anlamda dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan ve örnek teşkil eden bu fuarda, tüm paydaşlarımızla bir araya gelerek yeni teknolojileri, gelişmeleri ve dönüşümleri değerlendirme imkânı bulduk. Karbon ayak izinin sıfıra indirilmesi hedeflenen sektörümüzde, elektrikli ve alternatif yakıtlı yeni teknolojilerden, yenilenebilir enerji kaynaklarını sürdürülebilir hale getirmeye kadar neler yapılabileceği üzerine bilgi ve deneyimlerimizi paylaştık. Petroleum Fuarı aynı zamanda yeni yol haritalarının çıkarıldığı bir platform olma özelliği de taşıyor. Kamu ve özel sektörün değerli temsilcileriyle sektörümüzün geleceğini değerlendirdiğimiz bu platformda, aynı çatı altında bir araya gelmiş olmaktan memnuniyet duyuyorum'.

 

Tolga Işıltan
Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü

'TOTAL İstasyonları olarak...'

Güzel Enerji Akaryakıt olarak, fuarda TOTAL ve M Oil markalarımızla yer aldık ve ülkemizin dört bir yanından ziyaretçilerimizi, iş ortaklarımızı ağırladık. Bu yıl fuar bizim için ayrı bir anlam taşıyor, TOTAL’in Türkiye’deki 30’uncu yılını kutluyoruz. Ülkemizde 30 yıldır hizmet veren markamız ayrıca bu yıl önemli bir dönüşüm yaşıyor. Bu dönüşümle birlikte yeni dönemde, akaryakıtın yanı sıra bio-yakıt, sürdürülebilir enerji kaynakları, hidrojen ve elektrik enerjisi de dahil olmak üzere çağın ihtiyaçlarını gözeten, kapsayıcı ve çok katmanlı hizmetler sunmaya başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde, bu doğrultuda güvenli, güvenilir, temiz ve uygun maliyetli enerjiye erişim için yeni nesil çalışmalara imza atacağız. Dünyamıza, ülkemize ve çevremize katkı sağlayacak kararlı adımlarla ilerleyeceğiz.'

 

Armanç Ekinci 
Milangaz Genel Müdürü

Milangaz, yenilenen logosu ve kurumsal kimliği

'Yenilenen yapımız, yeni logomuz ve “Milangaz yanında, her şey yolunda!” mottomuzla 2022 yılına çok daha enerjik ve kararlı adımlarla başladık. Geçtiğimiz sene yeni yönetim anlayışımızla Milangaz olarak sektöre güçlü bir giriş yapmıştık. Bu sene bir yandan operasyonel iyileştirmelere devam ederken bir yandan da müşteri ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ve güvenilir enerji çözümleri üretmek için hedefler koyduk. En mobil enerji kaynaklarından verimli ve çevreci enerji çözümü olan tüplü ve dökme LPG segmentinde yeni kullanım alanları yaratıp öncü şirket olmayı planlıyoruz.  Müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda güvenilir, hızlı ve rekabetçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.'.

 

- İlki 1997 yılında gerçekleştirilen, Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı Petroleum 2022, bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuar, aynı zamanda ulusal, bölgesel ve uluslararası enerji şirketleri için önemli bir iş birliği platformu olma özelliği taşıyor.




ENERJİ EKONOMİSİ

TOTAL İstasyonları M Oil istasyonları Milangaz istasyonları enerji ekonomisi