Tezmaksan - Global rekabetteki...

TAKİP ET

Tezmaksan, uluslararası fuarlarda gücünü hissettirmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük endüstri fuarı olarak nitelendirilen WIN EURASIA 2023 katılım gösteren Tezmaksan, global rekabetteki gücünü artırmak için fuar kapsamında uluslararası satın alma yöneticileriyle da bir araya geldi.

Türkiye talaşlı imalat sanayisine yenilikleriyle öncülük eden Tezmaksan, uluslararası fuarlarda gücünü hissettirmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük endüstri fuarı olarak nitelendirilen WIN EURASIA 2023 katılım gösteren Tezmaksan, global rekabetteki gücünü artırmak için fuar kapsamında uluslararası satın alma yöneticileriyle da bir araya geldi. Tezmaksan, ihracatını gerçekleştirdiği robotlu otomasyon sistemi CUBEBOX’ın yanı sıra fuarda yeni ürünleri Uzay Kabin Cubebox, Pallet Pool, Lazer Kaynak Hücresi ve Çok Katmanlı Blues RT’yi de tanıttı.

 

Türkiye talaşlı imalat sanayine uzun yıllardır sunduğu üstün hizmetlerle liderlik eden Tezmaksan’ın yeni fuar durağı, 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında imalat sanayini bir araya getiren Avrasya’daki tek fuar WIN EURASIA 2023 oldu. Bugünün ve geleceğin çığır açan trendleri, yeni nesil teknolojiler ve çözümlerin tanıtılacağı fuarda geçtiğimiz yıldan bu yana ihracatını gerçekleştirdiği robotlu otomasyon sistemi CUBEBOX’ın yanı sıra yeni ürünleri Uzay Kabin Cubebox, Pallet Pool, Lazer Kaynak Hücresi ve Çok Katmanlı Blues RT ile yer alan Tezmaksan, üretici ve satın alma yöneticileriyle buluşarak dünyanın en büyük ticaret global ağına dahil olma fırsatını buldu.

 

Hakan Aydoğdu

Tezmaksan Genel Müdürü

“Amacımız Tezmaksan’ın ve yerli üretimin gücünü tüm dünyaya ulaştırmak”

“Fuar bizim için dünyanın en büyük ticaret global ağına dahil olma fırsatını sundu. Bu açıdan özellikle nesnelerin interneti konusunda büyük sıçrama yaratacak 5G teknolojilerinin bize sunacağı oldukça geniş bir evren var ve biz de fuarda üretimi başka bir boyuta taşıyan CUBEBOX modellerimizle yer aldık. Otomasyon ve dijitalleşmeyi birbirine bağlayan Endüstri 4.0’dan sonra insanlar ve makineler arasında iş birliği yapılmasını sağlayacak Endüstri 5.0 ve dijital fabrikalara uyumlu olan sistemimiz, duruş olmadan çalışıp üretime ciddi avantaj sağlıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana ihraç ettiğimiz bu sistemi WIN EURASIA ile daha çok satın alma yöneticisiyle buluşturduk. Halihazırda bir buçuk yıldır sürdürdüğümüz ihracatla 28 ülkeye ulaşmış durumdayız. Hedefimiz ise Sivas’ta test üretimlerine başlayan yeni fabrikamız sayesinde bunu daha da yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Hizmet standartlarımızı ise yazılım, müşteri ihtiyaçlarına uygun geliştirdiğimiz otomasyon çözümleri ve seri imalat koşullarına yaptığımız ürünlerle daha da geliştiriyoruz. Bu doğrultuda makine ve robot teknolojilerine olan yatırımımız, yeni fabrikamızın tam kapasite üretime geçmesiyle birlikte sektöre olan katkımızı ülkemize yakışır bir seviyeye yükselteceğiz. Amacımız Türkiye talaşlı imalat sanayine değer katacak çalışmalara imza atıp Tezmaksan’ın ve yerli üretimin gücünü tüm dünyaya ulaştırmak. Bunun için de 40 yılı aşkın süredir her daim üretim ve yeniliği benimseyip geleceği bugünden yakalıyoruz” .

 

enerji ekonomisi

Tezmaksan global enerji ekonomisi