TESLA - İstanbul'da AVM Showroom'da satışa başlayacak

TAKİP ET

Elektrikli otomobilin lideri ABD'li Tesla, Türkiye pazarına giriyor. Tesla, ilk satış (Bayi) sistemini İstanbul'da kuruyor. Edinilen bilgiye göre Tesla, ilk satış mağazasını İstanbul'da bir AVM'de açacağı showroomla başlayacak.

Elektrikli otomobilin lideri ABD'li Tesla, Türkiye pazarına giriyor. Tesla, ilk satış (Bayi) sistemini İstanbul'da kuracak.  

Tesla - İstanbul'da Showroom'da satışlara başlayacak

Elektrikli Oto Sektör kaynaklarından edinilen kulis bilgilerine göre Tesla, ilk satış ofisini İstanbul'da bir AVM'de açacak. Bunun içinde çalışmalarda sona gelindi. Ve şirketin, alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra kısa bir süre içerisinde AVM Showroom'da satışa başlayacağı belirtiliyor.  
 

 

Tesla 9 il ve 1 ilçede Şarj İstasyonu luracak

Bilindiği gibi Tesla, son olarak Türkiye'de 9 il ve 1 ilçede Şarj İstasyonu kuracağını açıklamıştı. Haberin ayrıntıları için, aşağıdaki linke tıklayınız...

Tesla - Türkiye'de 9 il ve 1 ilçede Hızlı Şarj istasyonu kuracak!



 

Elektrikli araçla hızla yaygınlaşıyor

Elektrikli araçlar dünyada son yıllarda hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başladı. İlk olarak Amerikalı Tesla'nın öncülük ettiği ve yönettiği pazara sonrasında, dünyanın bütün otomobil markaları 'Elektrikli Otoya' yatırım yapmaya başladı. Başta Mercedes - BMW gibi Avrupalı ünlü otomobil markaları olmak üzere otomobil üreticileri, elektrikli oto sanayine yoğun yatırım yapıyorlar.  
 

Türkiye'de elektrikli oto satışları LPG'li oto satışlarını geçti

Türkiye'de son resmi istatistiklere göre, elektrikli oto satışları, LPG'li pto satışlarını geçti. LPG'li araç sayısı, kısa bir süre öncesine kadar rekor kırıyordu.
Ayrıntılar için habere tıklayınız.

Elektrikli araç satışları LPG'li araç satışlarını geçti


 

(Kulis Haber - Enerji Ekonomisi)

Tesla Elektrikli Oto Tesla İstanbulda Resla satışlara başlıyor Kulis Haber Enerji Ekonomisi LPGli araç satışları Mercedes BMW