TEMSAN Hirfanlı HES ihale...

TAKİP ET

- TEMSAN Hirfanlı HES ihale...

Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ (TEMSAN), yeni ihale duyurusu yaptı. Temsan'ın 'HİRFANLI HES REHABİLİTASYONU KAPSAMINDA 1 ÜNİTE İÇİN GEREKLİ TÜRBİN TASARIMI, CFD ANALİZİ, MODEL TÜRBİN İMALATI/TASARIMI/TESTİ VE 1 PROTOTİP FRANCİS TÜRBİN ÇARKI İMALATI İŞLERİNE AİT TÜM TÜRBİN EKİPMANLARININ PROJELENDİRİLMESİ VE TESTİ, FRANCİS TÜRBİN ÇARKININ İMALATI VE NAKLİYESİ, 1 ÜNİTE DEVREYE ALMA İŞLERİ İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyuru ayrıntılarını aşağıdaki okuyabilirsiniz (27 Temmuz 2021 tarih ve 31550 sayılı Resmi Gazete).


AYRINTILAR!

HİRFANLI HES REHABİLİTASYONU KAPSAMINDA 1 ÜNİTE İÇİN GEREKLİ TÜRBİN TASARIMI, CFD ANALİZİ, MODEL TÜRBİN İMALATI/TASARIMI/TESTİ VE 1 PROTOTİP FRANCİS TÜRBİN ÇARKI İMALATI İŞLERİNE AİT TÜM TÜRBİN EKİPMANLARININ PROJELENDİRİLMESİ VE TESTİ, FRANCİS TÜRBİN ÇARKININ İMALATI VE NAKLİYESİ, 1 ÜNİTE DEVREYE ALMA İŞLERİ İHALE EDİLECEKTİR

- Türkiye Elektromekanik Sanayii A.Ş.’den:

1-İKN NO: 2021/410008 2-Hı̇rfanlı HES Rehabı̇lı̇tasyonu kapsamında 1 ünı̇te ı̇çı̇n gereklı̇ türbı̇n tasarımı, cfd analı̇zı̇, model türbı̇n ı̇malatı/tasarımı/testı̇ ve 1 prototı̇p francı̇s türbı̇n çarkı ı̇malatı ı̇şlerı̇ne aı̇t tüm türbı̇n ekı̇pmanlarının projelendı̇rı̇lmesı̇ ve testı̇, francı̇s türbı̇n çarkının ı̇malatı ve naklı̇yesı̇, 1 ünı̇te devreye alma ı̇şlerı̇nı̇n yapılması ihalesi yapılacaktır.

3-Bu işe ait ihale dokümanları, Çamlıca Mahallesi 145. Sokak No: 16 Yenimahalle / ANKARA (Tel: 0312 397 55 75) adresinde bulunan Kurumumuzun Satın Alma Müdürlüğünden ücretsiz temin edilebilir.

4-İsteklilerin ihale dokümanları hükümlerine göre hazırlayacakları kapalı teklif mektuplarını, en geç 6 Ağustos 2021 Cuma günü Saat 10.00’ a kadar yukarıdaki adreste bulunan genel evrak servisinde bulundurmaları gerekmektedir. Posta ve diğer sebeplerden dolayı meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

5-Söz konusu ihale TEMSAN Satın Alma ve İhale Yönetmeliği esaslarına göre 4734 / 3g/ Açık İhale Usulü şeklinde yapılacaktır. 6-07.06.2014 tarih ve 29023 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik uyarınca; 01.01.2015 tarihi itibariyle ihaleye katılmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişiler EKAP’ a kayıt olmak zorundadır.

Enerji Ekonomisi

temsan hirfanlı hes