TEİAŞ ve TEDAŞ 'Acele Kamulaştırma' yapacak!

TAKİP ET

- Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Acele Kamulaştırma duyurusu yaptı.

- Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Acele Kamulaştırma duyurusu yaptı.

AYRINTILAR!

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) ve Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), iletim ve dağıtım hatları için Acele kamulaştırma yapacak. TEİAŞ ve TEDAŞ'ın Acele Kamulaştırma ilanları bugünkü resmi gazetede yayınlandı (22 Nisan 2021 tarih ve 31462 sayılı Resmi Gazete).

TEDAŞ ve TEİAŞ'ın elektrik iletim ve dağıtım hatları için yapacağı Acele Kamulaştırma ilanlarının ayrıntılarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulşabilirsiniz. 

AYRINTILAR İÇİN LİNKLERE TIKLAYINIZ 

–– “154 kV Karaman OSB-Ereğli Enerji İletim Hattı Projesi” ve “154 kV Çumra-Karaman Brş. N. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi” ile “154 kV (Karaman-Ereğli) Brş. N.-Karaman OSB Enerji İletim Hattı Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3886)

–– Ankara İli Sınırları İçerisinde Tesis Edilecek Olan ve Ekli Haritada Kamulaştırma Bilgileri ve Güzergâhı Gösterilen Enerji Nakil Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3890)

–– 154 kV Yaylaköy TM ve Bağlantı Yolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3892)

Enerji Ekonomisi

tetaş teiaş acele kamulaştırma