'Spor ve enerji'

TAKİP ET

''Büyük-küçük bir çok spor kulübünün sponsoru, ulusal ve uluslararası enerji şirketleri. Yani, artık işbirliği içerisinde; enerji ve spor. Ve bu işbirliği artık enerji yatırımlarıyla, yeni bir boyuta taşınıyor. Spor komplekslerinin çatısında enerji yatırımlarını görmek mümkün. Bazı spor kulüpleri, olayı daha da ileri taşıyıp enerji yatırımlarına da yönelmiş durumda. Benzer şekilde, bir çok büyük-küçük enerji şirketi de; sponsorlukların yanında kulüp satın almalarıyla öne çıkıyor''

Enerji, hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Günlük yaşamdan ekonomik yaşama kadar. Elektrik, petrol, doğal gaz, LPG, yenilenebilir enerji ana başlıklarında yer alan sektör, dünyanın tamamında var.

Spor, enerji gibi hayatın ayrılmaz bir parçası. Sosyallik, sağlık ve sektör olarak. Dünyanın tamamında küçük - büyük milyonları peşinden sürükleyen bir alan spor. Sporun tamamı milyarın ilgisini çekerken, ilk sırada futbolun olduğunu söylemeye gerek bile yok.

 

dev şirket ve kulüpler...

Tabi, enerji ve futbol ne alaka denebilir. Ama; ikisininde ortak paydaları, vazgeçilmez olmaları. Ve bu iki vazgeçilmez, son yıllarda iç içe girmiş durumda. Dünyada; Barcelona, juventus, bayern Münih, Liverpool, Real Madrid, Roma, Manchester gibi uluslararası dev kulüpler... Türkiye; Fenerbahçe, Tarbzonspor, Galatasaray, Beşiktaş gibi ulusal dev kulüpler... ve tabi diğer kulüpler. Bu kulüpler ve liglerinde artık en önemli sponsorlar arasında, enerji şirketlerini görmek mümkün. 


Spor kulüpleri ve enerji şirketleri...

Bu büyük-küçük bir çok spor kulübünün sponsoru, ulusal ve uluslararası enerji şirketleri. Yani, artık işbirliği içerisinde; bu 2 büyük sektör-alan. Ve bu işbirliği artık enerji yatırımlarıyla, yeni bir boyuta taşınıyor. Spor komplekslerinin çatısında, bahçesinde rüzgar - güneş yatırımlarını (santrallerini) görmek mümkün. Bazı spor kulüpler, olayı daha da ileri taşıyıp enerji yatırımlarına da yönelmiş durumdalar. Benzer şekilde, bir çok büyük küçük enerji şirketi de; sponsorlukların yanında kulüp satın alma şeklinde spor dünyasında var olmaya başladı. 

 

enerji ve spor içiçe girmiş durumda...

Artık günümüz dünyasında 'enerji ve spor' içiçe girmiş durumda. Ve bu birliktelik giderekte yükselen bir grafik çiziyor. Burada önemli bir konu; karşılıklı ekonomik kazanımların yanında, milyonları - milyarları etkileyen bu iki sektörün dünyamızın geleceği için 'insan ve çevre' sağlığı adına önemli projeleri gündemlerine almalı ve uygulamaya koymalarıdır.

Milyarları etkileyen - peşlerinden sürükleyen 'Enerji ve spor', artık ve ivedilikle ''insan ve çevre' sağlığı konulu proje ve çalışmalarlarıyla da öne çıkmalı. Bunu, hem sevenleri ve hemde dünyamızın geleceği için yapmalılar. 

 

analiz - enerji ekonomisi

juventus Roma spor ve enerji