Solino Energy ve Financell - Sürdürülebilir Gelecek için Büyük Bir Adım!

TAKİP ET

IBT Solar Group'un bireysel pazarda güneş enerjisi sistemleri sunan markası Solino Energy, enerji sektöründe sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerjiye olan bağlılığını bir adım daha ileri taşıyor.

Bu çerçevede bireysel GES kurmak için finansman sorununa çözüm bulmak ve süreci hızlandırmak adına Solino Energy, sürdürülebilir enerji projelerine destek veren Financell ile iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği anlaşması, Solino Energy Genel Müdürü M. Hakan Bescelioğlu ve Financell Ticari Yönetim Direktörü Merve Arıkan Kaptan tarafından imzalandı.

 

ayrıntılar...

İmza töreninde konuşan Solino Energy Genel Müdürü M. Hakan Bescelioğlu; “Günümüzde güneş enerjisi, sonsuz ve temiz bir enerji kaynağı olarak çevreci dönüşümün önemli bir adımı olarak karşımıza çıkıyor. Bugün, dünyanın dört bir aynında enerji, artık güneşten sağlanıyor. Ülke olarak ciddi bir ışıma gününe sahibiz, dolayısıyla bu kaynaktan azami ölçüde faydalanmalıyız. Financell iş birliği, sahip olduğumuz vizyona ve amaçlarımıza hizmet etmesini yanı sıra özellikle bireysel çatı GES kurdurmak için finansman arayanlara büyük bir kolaylık sağlayacak. Böylelikle Solino Energy olarak büyüme yolunda bir adım daha atarken Financell de sürdürülebilir enerji projelerine verdiği desteği devam ettirecek” dedi. 

 

“Solino Energy’nin vizyonunu desteklemekten heyecan duyuyoruz”

Financell Ticari Yönetim Direktörü Merve Arıkan Kaptan da; “Güneş enerjisi projelerine destek vermek, sürdürülebilir bir geleceğin inşası için kritik öneme sahip. Kurduğumuz bu iş birliği, Solino Energy’nin sürdürülebilirlik taahhüdünün bir göstergesi olarak görülmesinin yanı sıra gelecek nesiller için daha temiz bir çevre için temiz enerji kaynaklarına kolay erişim sağlama yolunda atılan önemli bir adımı simgeliyor. Solino Energy’nin vizyonunu desteklemekten heyecan duyuyoruz” şeklinde konuştu.

İş birliği ile Solino Energy, bireysel çatı GES kurmak isteyenlere Financell üzerinden 50 bin TL’ye kadar 36 ay, 50 bin TL – 100 bin TL arasına 24 ay ve şahıs şirketlerine de 100 bin TL – 500 bin TL arasına da 12 ay vade ile alternatif finansman imkânı tanımış oluyor. Solino Energy, bayi ağını genişleterek gelecek 3 yılda Türkiye’nin 81 şehrinde 50 Enerji Dönüşüm Merkezi kurmayı hedefliyor.

enerji haberleri - enerji ekonomisi

Solino Energy Financell enerji haberleri