Şikayetlerinizi direkt BURADAN yazabilirisiniz - ''Benzin - Motorin - LPG otogaz''

TAKİP ET

Milyonlarca sürücü (tüketici), Türkiye geneline yayılmış binlerce akaryakıt ve LPG istasyonlarından hizmet alıyor. Peki, aldığınız hizmetten ya da memnun kalmasanız ''nereye v nasıl'' şikayet edeceğinizi biliyor musunuz?

Milyonlarca sürücü (tüketici), Türkiye geneline yayılmış binlerce akaryakıt ve LPG istasyonlarından hizmet alıyor. Peki, aldığınız hizmetten ya da üründen memnun kalmasanız ''nereye ve nasıl'' şikayet edeceğinizi biliyor musunuz?

 

ayrıntılar...

Tüketici şikayetleri: Milyonlarca sürücü (tüketici), Türkiye geneline yayılmış binlerce akaryakıt ve LPG istasyonlarından hizmet alıyor. Peki, aldığınız hizmetten ya da memnun kalmasanız ''nereye v nasıl'' şikayet edeceğinizi biliyor musunuz?

 

EPDK'ya şikayet yaz

EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu), istasyonlardan alınan ürün ve hizmetler için (benzin, motorin, LPG otogaz vb) direkt şikayet portalı kurdu. İstasyondan ya da aldığınız benzin, motoroin otogazdan memnun olmayan tüketici ya da sürücüler, bir tuşla EPDK'ya şikayet yapabiliyor. EPDK Şikayet Portalı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Şikayetler, online (web üzerinden) yapıldığından, zaman-iş kaybıda söz konusu değil. 

 

Şikayet yazmak için,

tıklayın...

 

(tüketici şikayetleri - enerji ekonomisi) 

tüketici şikayetleri şikayet yaz epdk şikayetleri