Signify Türkiye - En İyi İş Veren ödülü aldı!

TAKİP ET

Global bağımsız araştırma şirketi Great Place to Work Enstitüsü® tarafından her yıl şirketlerin insan kaynakları alanındaki uygulamalarının araştırılmasıyla açıklanan listede Signify, Great Place to Work® En İyi İş Verenler kategorisine seçilerek ödül almaya layık görüldü. 

Gücünü çeşitlilik ve kapsayıcılıktan alan Signify, (eski adıyla Philips Aydınlatma), dünyada ve Türkiye’de yenilikçi LED teknolojisi ve diğer sürdürülebilir aydınlatma çözümleriyle tanınıyor. Türkiye’de 90 yıldan fazla bir süredir varlık gösteren, daha aydınlık yaşamlar ve daha iyi bir dünya için ışığın olağanüstü potansiyelini ortaya çıkarma mottosu ile çalışmalarına devam eden Signify, özellikle kadınların iş hayatına katılımı ve kuvvetli liderlik konularını önceliklendiriyor.  2023 itibarıyla yönetim kademelerinde ve şirket genelinde %45 oranında kadın çalışanı olduğunu belirtiyor. 

 

Signify Türkiye, Maghreb ve Batı Afrika İnsan Kaynakları Direktörü Benay Köz, başarılarıyla ilgili köklü şirket kültürüne ve bu kültürden güç alan insan kaynakları uygulamalarına dikkat çekti: “Köklerini Philips markasından alıp 132 yıllık bir tecrübeyi günümüze taşıyan şirketimiz Signify, bu yıl çalışanlarıyla beraber global olarak 5’inci yılını kutlamanın gururunu yaşıyor. İnsan odaklılık bizim için asırlık kavramlar. Günümüzde güncel değişimlere ayak uydurmak, çeşitlilik ve kapsayıcılık kavramlarını sahiplenmek, günlük pratiğimize dahil etmek bizi hem müşterilerimiz nezdinde hem de çalışan ve yeni yeteneklerin gözünde farklılaştırıyor. “Great Place to Work Enstitüsü® tarafından ödüllendirilmemizin temelinde de kuşkusuz güçlü İK politikalarımız yer alıyor. İşe alım süreçlerimizde ve her türlü organizasyonel çalışan hareketlerinde (rotasyon, terfi vb.) kadın çalışanlarımızı destekleyerek, her fırsatta çeşitliliğe ve kapsayıcı yaklaşımımızı korumaya önem veriyoruz. Her ay işe alım ve şirket içi çalışan hareketlerinin verilerini raporlarken global düzeyde “DE&I” ve “early career talent” dağılım oranlarını takip ediyoruz. Globalde ve bulunduğumuz bölgede Türkiye olarak bu oranlarda ortalamanın üzerinde olduğumuzu da ayrıca söylemek isterim.”

 

enerji ekonomisi

Signify Türkiye enerji ekonomisi Signify Türkiye