Shell Türkiye - DEPEM bölgesi için ''30 bin yatak ve 175 bin litre litre el dezenfektanı'' üretecek!

TAKİP ET

Enerji şirketlerinin deprem bölgesine destekleri sürüyor. Son olarak Shell Türkiye, deprem bölgesi için yatak ve el dezenfektanı üretecek.

DEPEM bölgesi için ''30 bin yatak ve 175 bin litre litre el dezenfektanı'' üretecek!

Shell Türkiye

Shell Türkiye konuyla ilgili bilgi paylaşımı yaptı: 'İlk günden bu yana bölgedeki arama kurtarma çalışmaları ve halkımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak için başta akaryakıt ve madeni yağ tedariki olmak üzere ayni ve nakdi desteklerimizi sürdürüyoruz.

Bölgenin en öncelikli ihtiyacı olan barınma ve hijyen gereksinimlerine yönelik olarak ise;

- Shell Kimya iş kolumuzun ürünü olan ve sünger üretiminde kullanılan Polyol maddesini temin ederek, sünger üreticisi olan bir müşterimizle 30.000 yatak üreteceğiz. İlk 5000 yatak önümüzdeki hafta bölge halkının kullanımına sunulmak üzere AFAD'a teslim edilecek.

- Dezenfektan ürünlerinin hammaddesi olan ve Shell Kimya iş kolumuz tarafından üretilen, İzopropil alkol (IPA)'yı kullanarak, 175.000 litre el dezenfektanının üretilmesini sağlayarak, AFAD'a ileteceğiz.

- Ayrıca, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki çalışma arkadaşlarımızın oluşturduğu destek fonları 389 bin Avro'ya ulaştı, bu miktar günlük olarak artıyor.

Çalışanlarımız, Shell&Turcas bayilerimiz, madeni yağ distribütörlerimiz ile bölgedeki desteklerimize devam edeceğiz.'

Shell Türkiye Shell deprem deprem bölgesi Shell