Sanayide YEŞİL dönüşümde var!

TAKİP ET

PLATİN, OCAK SAYISI: Her ay ekonomi ve iş dünyasının nabzını tutan PLATİN, 2024 yılı ilk sayısı Ocak ile tüm yeniliklerden haberdar olmanızı sağlıyor.   

PLATİN GLOBAL 100 ÖDÜLLERİ 6. KEZ SAHİPLERİNİ BULDU!

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında daha iyi bir gelecek inşa etmenin anahtarı olan sürdürülebilirlik alanında başarılı işlere imza atan şirketler Platin dergisi tarafından ödüllendirildi. ‘Türkiye’nin En Dinamik Aylık Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi’ mottosuyla yayın hayatına 25 yıldır devam eden Platin, bağımsız pazar araştırma şirketi Ipsos ile birlikte yürüttüğü araştırma sonuçlarına göre Türkiye’nin Global 100 Endeksi’ni açıkladı.

Ekolojik ve ekonomik sürdürülebilirliği bir araya getiren yenilikçi yaklaşımlarıyla öne çıkan şirketler bu ay Platin’de.

 

SANAYİDE YEŞİL DÖNÜŞÜM

COP28’de öne çıkan taahhüt ve bildirgeler ile Yeşil Dönüşüm insan kaynaklarında da kendini gösteriyor. Sürdürülebilirlik yolunda yeni ekipler kurulurken, var olan mesleklere de ek bilgi, beceri ve sorumluluklar yükleniyor. Özel şirketlerin pek çok proje ile sürdürülebilirlik konusunda büyük adımlar attığını görüyoruz. Bu adımların her geçen gün daha da hızlanacağı malum ancak burada asıl önemli nokta daha çok KOBİ tarafındaki gelişmeler olacak… Sanayide Yaşanan Yeşil Dönüşüm, bu ay Platin’de derinlemesine inceleniyor.

 

İNSAN KAYNAKLARI: YENİ İŞLER, YENİ MESLEKLER

Sürdürülebilirlik çok büyük bir girişimdir; dolayısıyla bir amaca yönelik liderlik etme, iyi iletişim kurma, değeri kanıtlama, verileri analiz etme, kullanma ve açık fikirli olma yeteneği insanları çok ileri götürebilir. Sürdürülebilirlik yolunda şirketlerde  ihtiyaç duyulan yeni ünvan ve görevler ve bu değişimin, işgücü piyasasını ve kariyer planlamalarını nasıl etkilediği bu ay Platin’de…

 

(yeşil dönüşüm haberleri)

yeşil dönüşüm haberleri yeşil haberleri dönüşüm haberleri