Sağlıklı su için NFS belgesi önemli

TAKİP ET

Canlılarda hücre ve doku yapısının korunması ve devamı doğrudan suya bağlıdır. Su olmadan yaşam da olmaz, bunun farkında olan QNET, Dünya Sağlık Örgütü'nün verdiği NSF (Ulusal Hıfzıssıhha Kurumu) belgesine sahip HomePure Nova ile kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Canlılarda hücre ve doku yapısının korunması ve devamı doğrudan suya bağlıdır. Su olmadan yaşam da olmaz, bunun farkında olan QNET, Dünya Sağlık Örgütü’nün verdiği NSF (Ulusal Hıfzıssıhha Kurumu) belgesine sahip HomePure Nova ile kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Hayat kaynağı olan suyun temizliği ve sağlıklı olması çok önemlidir. Günümüzde su, kaynağından kullanıma sunuluncaya kadar klorlama işlemi, tesisattan kaynaklanan atıklar, boruların düzenli bakım yapılmamasından kaynaklı tortular ile kalitesi değişmekte ve direkt kullanım için uygun halde olamamaktır.

Su arıtma cihazları ev ve iş yerleri için istenilen zamanda istenilen miktarda su sağlaması ve ekonomik olması nedeniyle büyük kolaylık sağlamaktadır. İşte bu yüzden doğadaki su kaynaklarının korunması için filtreleme sistemlerine daha çok ihtiyaç var. Su filtreleme sistemlerini güncelleyen QNET, yeni cihazı 9 aşamalı filtreli HomePure Nova ile içme suyunda sağlığı olumsuz etkileyen maddeleri daha iyi ayrıştırıyor. Dünya Sağlık Örgütü’nin verdiği NSF belgesine sahip HomePure Nova kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, gelişmekte olan ülkelerdeki şehir sakinlerinin % 50'sinden fazlası, güvenli içme suyuna erişimin yetersizliği ile ilgili hastalıklardan etkileniyor. Kirlenmiş içme suyunun her yıl 500 000'den fazla diyare ölümüne sebep oluyor. Bu hassas konuda NSF belgesine dikkat çeken NSF Ortadoğu Genel Direktörü Christian Kurdy, arıtma cihazlarının önemini vurgulayarak “1944 yılında kurulan NSF International, insan sağlığını ve çevreyi küresel ölçekte koruma ve geliştirme taahhüdünde bulunuyor.Halk sağlığı ve çevre için standart geliştirme, ürün sertifikası, test, denetim, eğitim ve risk yönetimi sağlayan bağımsız bir kuruluş olan NSF, düzenli ve sürekli kontroller sağlıyor. NSF belgesine sahip olmayan cihazlar konusunda tüketicileri dikkatli olmaya çağırıyorum” dedi.

NSF: 1944 yılında kurulan NSF; su, gıda, çevre ve tüketici ürünlerinin sağlık, hijyen ve temizlik standartlarının belirlenmesinde, test edilmesinde, sertifikalandırmada yetkin, bağımsız, uluslararası en üst otorite haline gelmiş kurumdur.

Bir su arıtma cihazının her bir parçası sistem olarak, özel laboratuvarlarda test ediliyor. Test süreci, 3 yıl gibi uzun bir zaman alıyor. Bu süreçten sonra almaya hak kazanılan NSF Sertifikası, ürünün bütün parça ve hammaddelerinin insan sağlığına uygunluğunu tescilliyor. Günümüzde NSF Sertifikası, bir su arıtma sisteminin kalitesi, güvenirliği ve tüketicilere verilen değer açısından kritik bir öneme sahip.

QNET: QNET, Avrupa ve Amerika'dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 150’den fazla ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 150 bine yakın bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı. 2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV ve Koruncuk vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.

'Dünyaya değer katmak için kendini geliştir' felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde, Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer ve QNET City saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır