Rüzgar Enerjisi İZMİR'de masaya yatırılacak!

TAKİP ET

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi

''İzmir, Rüzgar enerjisi alanında sahip olduğu Rüzgar Enerji Santralleri, Kanat ve Kule Üretim Fabrikaları, Mühendislik, Danışmanlık, Ar-Ge, Montaj, Servis, Bakım Hizmetleri Sunan Firmaları, Yan Sanayicileri, Proje Geliştiricileri, Ölçüm ve Test Firmaları, Yatırımcıları ve Rüzgâr Enerjisi alanında kurulmuş Dernekleri, Meslek Odası Faaliyetleriyle Rüzgâr Enerjisinin Başkenti niteliğine kavuşmuştur.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından 21-22 Eylül 2023 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek olan 7. İZMİR RÜZGÂR SEMPOZYUMU ve SERGİSİ ise sektörün teknik içeriği en yoğun etkinliği konumundadır.

7. İZMİR RÜZGÂR SEMPOZYUMU ve SERGİSİ, sektör bileşenlerinin bir araya gelerek bu alandaki son gelişmeleri değerlendirdiği, rüzgar enerjisi alanındaki geleceğin teknolojilerinin paylaşıldığı, teknik oturumların yanı sıra en yeni akademik gelişmelerin de ele alındığı oturumları ile akademi, sanayi, toplum iş birliğine katkı sunmayı hedeflemektedir.''

7. İZMİR RÜZGÂR SEMPOZYUMU ve SERGİSİ hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki link...

 

https://lnkd.in/gH54XWm

 

enerji ekonomisi 

İzmir Rüzgar enerjisi izmir rüzgar sempozyumu emo izmir şubesi Rüzgar Enerji Santralleri