Radyatör Boyası Comfort ile eski radyatörler canlanıyor

TAKİP ET

İnsan ve çevre dostu iç ve dış cephe boyalarıyla nefes alan yaşam alanları sunan Bi'Boya, eskimiş veya sararmış radyatörleri 'Radyatör Boyası Comfort' ürünü ile dekoratif bir şekilde yenileyerek uzun ömürlü bir kullanım fırsatı sunuyor.

Kalekim güvencesiyle ürettiği insan ve çevre dostu iç-dış cephe boya ürünleriyle yaşam alanlarına nefes aldıran Bi’Boya’nın su bazlı ürünü ‘Radyatör Boyası Comfort’, sentetik parlak boyaların aksine parlaklığını zamanla kaybetmeyen, kolay silinebilir özelliği ile öne çıkıyor.

 

​​​​​​​

Bir süre sonra örtücülüğünü ve canlılığını kaybeden normal boyalar, bütün bunların önüne geçen ‘Radyatör Boyası Comfort’ tüketici ve profesyonellerin bir numaralı tercihi oldu. Bi’Boya Radyatör Boyası Comfort; sararma ve çatlama oluşumunu önleyerek, eskimiş radyatör boyalarını uzun ömürlü dekoratif bir görünüme kavuşturuyor. Kullanıcılar böylece evlerinin dekorasyonu ile bütünleşen bir radyatör tasarlayabiliyor. 

Eski boyalı radyatör yüzeyine mükemmel yapışma sağlayan Bi’Boya Radyatör Boyası Comfort, kullanıma hazır halde sunuluyor. Kolay uygulanabilme özelliği ile dikkat çeken boya, Bi’Renk Ustası ile renklendirilerek radyatörlerin istenilen renge kavuşmasına da yardımcı oluyor.

Enerji Ekonomisi

Radyatör Boyası Comfort Bi’Boya eski Enerji Ekonomisi