Philips: Sağlıklı İnsan - Sürdürülebilir Gezegen' program hedeflerine ulaştı!

TAKİP ET

- Philips, operasyonlarında tamamen karbon nötr hale gelen dünyadaki ilk sağlık teknolojileri şirketlerinden biri oldu. Yeni hedefler ve eylem planlarıyla çevresel, sosyal ve yönetim stratejileri doğrultusunda hedeflerini beş yıl içinde geliştirmeyi, başarı çıtasını daha da yükseltmeyi hedefliyor.

AYRINTILAR!

Philips, operasyonlarında tamamen karbon nötr hale gelen dünyadaki ilk sağlık teknolojileri şirketlerinden biri oldu.

Yeni hedefler ve eylem planlarıyla çevresel, sosyal ve yönetim stratejileri doğrultusunda hedeflerini beş yıl içinde geliştirmeyi, başarı çıtasını daha da yükseltmeyi hedefliyor.

 

Enerji Ekonomisi (Amsterdam, Hollanda ) - Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) Sağlık teknolojilerinde global bir lider olan Royal Philips, “Sağlıklı İnsan, Sürdürülebilir Gezegen 2016-2020” programında belirlediği tüm hedeflere başarıyla ulaştı. Programın ulaşılan en önemli hedefleri; operasyonlarda karbon nötr olma, elektriğin %100’ünü yenilenebilir kaynaklardan sağlama, satışların %70’ini yeşil ürün ve hizmetlerden, [1], %15’ini döngüsel ürün ve çözümlerden elde etme, operasyonel atıkların %90'ının geri dönüştürülmesi ve sıfır atık oluşturmadır. 

Royal Philips CEO’su Frans van Houten “Philips’i, operasyonlarında karbon nötr hale gelen dünyadaki ilk sağlık teknolojileri şirketlerinden biri haline getirdiğimiz ve ‘Sağlıklı İnsan, Sürdürülebilir Gezegen 2016-2020’ programında belirlediğimiz tüm hedeflere ulaştığımız için gurur duyuyorum. Mevcut çevresel, sosyal ve yönetim stratejilerimizle bu başarının üzerine yenilerini ekliyoruz. Çevresel, sosyal ve yönetim önceliklerimizi yaygınlaştırmak ve küresel boyutta bir etki yaratmak için hem kamu hem de özel sektörde yer alan tüm paydaşlarımızla güçlerimizi birleştirmek istiyoruz. İnsan sağlığı ve kaliteli sağlık hizmetine erişim açısından tehdit oluşturan COVID-19 salgını ve iklim değişikliğini de göz önüne alarak, doğal kaynaklara bağlılığımızı azaltırken kendimizi kapsayıcı ve güçlü sağlık sistemleri oluşturmaya adıyoruz” dedi.

Philips’in Çevresel, Sosyal ve Yönetim stratejileri: 2020 Yıllık Philips Raporu

Enerji Ekonomisi

philips