Petrolden YENİ iyi haber!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatlarında rekor düşüşler yaşanıyor. Son olarak, uzun bir aradan sonra han petrolün varil fiyatı 74 dolar rakamlarına geriledi.

Petrol fiyatları: Ham petrol fiyatlarında rekor düşüşler yaşanıyor. Son olarak, uzun bir aradan sonra han petrolün varil fiyatı 74 dolar rakamlarına geriledi. 

 

ayrıntılar...

İsrail'in Ortadoğu'da yaptığı katliamlar sonrası dalgalı bir seyir izleyen ham petrol fiyatlarındaki ''dalgalanmalar'' devam ediyor. Önce yükseliş ve sonrasındada düşüş' şeklinde dalgalanan ham petrol fiyatları, yeniden düşüş seyrine girdi. ve ham petroün varil fiyatı 74 dolar rakamlarına geriledi.

 

Ham petrol fiyatları: Uluslararası petrol piyasalarında halen 1 varil ham petrolün varil fiyatı (brent türü ham petrol) 74,89 dolar rakamlarından işlem görüyor. Ham petrol fiyatlarındaki bu düşüş, petrol ithal eden ülkeler için, rahatlama anlamına geliyor. Çünkü, ham petrol fiyatlarındaki iniş ve çikışlar, petrol ithalatçısı ülkelerin iç pazarlarına anında yansıyor. 

Benzin - motorin fiyatları: Ham petrol fiyatlarındaki düşüş sonrası, akaryakıt fiyatlarında indirim gözüktü. Sektör kaynaklarına göre, petroldeki bu düşüş kısa süre içerisinde benzin ve motorin türü akaryakıt fiyatlarına, kısa sürede indirim olarakyansıyacak. 

 

Akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor?

Türkiye'de akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor?

 

Günlük benzin ve motorin fiyatları!

''Benzin - Motorin - LPG fiyatları''

ham petrol - akaryakıt fiyatları

ham petrol fiyatları akaryakıt fiyatları