Petrolden KÖTÜ haber!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları yükselişe devam ediyor. Ve petrolün varil fiyatı 82 dolar rakamlarına yükseldi. Petroldeki bu yükseliş, benzin ve motorin türü akaryakıt fiyatlarına zam baskısını artırdı.

Petrol fiyatları yükselişe devam ediyor. Ve petrolün varil fiyatı 82 dolar rakamlarına yükseldi (brent türü ham petrol). Petroldeki bu yükseliş, benzin ve motorin türü akaryakıt fiyatlarına zam baskısını artırdı.

 

haber ayrıntı...

ham petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları yükselişe devam ediyor. Ve petrolün varil fiyatı 82 dolar rakamlarına yükseldi. Petroldeki bu yükseliş, benzin ve motorin türü akaryakıt fiyatlarına zam baskısını artırdı. Halen brent petrol 82 dolar varil fiyat rakamını test ediyor. Petrolün fiyatı geçen hafta 78 dolar rakamlarında idi. 

Bilindiği gibi İsrail'in Gazze saldırıları ve sonrasında da bölge ülkelerini tehdit etmesi, ham petrol fiyatlarına olumsuz yansıyor. Krizin Kızıldeniz'deki petrol ve diğer ticaret gemilerine sıçramasıyla da ham petrolün varil fiyatlarını  yukarı yönlü hareket etmesine neden oldu. 

benzin - motorin fiyatları: Ham petrol fiyatlarının artması benzin ve motorin türü akaryakıt fiyatlarının yukarı yönlü hareket etmesine neden oldu. Petrol fiyatlarının bu rakamlarda kalması ya da daha da yukarı çıkması halinde benzin ve motorin türü akaryakıt fiyatlarına zam gelme ihtimali yüksek. 

 

brent petrol ne demek?

BİLGİ: Ham petrol ne demek? - Brent petrol ne demek? Akaryakıt ne demek?

 

(ham petrıol ve akaryakıt fiyatları - enerji ekonomisi)

ham petrol fiyatları benzin motorin fiyatları