Petrolden kötü haber - İşte son ''LPG - Benzin ve Motorin'' fiyatları!

TAKİP ET

Haftanın son işgününe petrolden kötü haber geldi. Ve petrolün varil fiyatı tekrar 87 doları aştı. Ham petrol fiyatları

Ham petrol fiyatları: Haftanın son işgününe petrolden kötü haber geldi. Ve petrolün varil fiyatı tekrar 87 doları aştı. 

 

ayrıntılar...

Haftanın son işgününe petrolden kötü haber geldi. Ve petrolün varil fiyatı tekrar 87 doları aştı (Brent türü ham petrol varil fiyatı).

 

1 varil petrol 87 dolar

Uluslararası petrol piyasalarında halen 1 varil brent türü ham petrol 87 doların biraz üzrei fiyatlardan işlem görüyor. Sektör kaynaklarına göre, ham petrol fiyatları bu rakamlarda kalır veya daha da yükselirse yeni haftada benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlereine zam gelme ihtimali yükseldi. 

Bilindiği gibi ham petrol fiyatları daha önce 86-87 dolar rakamlarından 82-83 dolar rakamlarına kadar gerlemişti. Buda akaryakıt ürünlerine indirim olarak yansımıştı. Ancak petroldeki son artış, akaryakıt üğrünlerine zammı yeniden gündeme taşıdı.

 

Benzin - motorin ve LPG otogaz fiyatları!

Öte yandan, ham petrol fiyatlarında yaşanan son dalgalanmalar, benzin - motorin türü akaryakıt ürün fiyatlarınıda etkilemişti (zam ya da indirim olarak). İşte, haftanın son iş günü için benzin, motorin ve LPG (otogaz) fiyatları (EPDK, ortalama fiyatlar). 

 

Benzin (95 oktan kurşunsuz) - 36,78429 (TL/LT)

Motorin (Normal, katkısız) - 37,88775 (TL/LT)

LPG otogaz - 16,55625 (TL/LT)

 

Veriler için kaynak: EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) En Yüksek İşlem Hacimli 8 Akaryakıt Firması Ortalama Bayi Tavan Fiyatları (1 Eylül 2023, günlük fiyatlar).

 

(ham petrol - akaryakıt - LPG otogaz fiyat haberleri)

ham petrol fiyatları akaryakıt fiyatları LPG fiyatları