Petrolden iyi haber!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatlarından iyi haber geldi. Ve petrolün varil fiyatı 82 dolar rakamlarına geriledi. Petroldeki düşüş, akaryakıt ürünlerinde indirimi gündeme taşıdı.

Ham petrol fiyatları: Ham petrol fiyatlarından iyi haber geldi. Ve petrolün varil fiyatı 82 dolar rakamlarına geriledi. Petroldeki düşüş, akaryakıt ürünlerinde indirimi gündeme taşıdı. 

 

''Benzin - Motorin - LPG fiyatları''

ayrıntılar...

Ham petrol fiyatlarından iyi haber geldi. Ve petrolün varil fiyatı 82 dolar rakamlarına geriledi. Petroldeki düşüş, akaryakıt ürünlerinde (benzin, motorin vb) indirimi gündeme taşıdı. Sektör uzmanlarına göre petroldeki düşüş akaryakıt ürünlerine indirim olarak yansıyacak.

Bilindiği gibi ham petrol fiyatları son dönemlerde 86 - 87 dolar rakamlarını görmüş ve bu artışlar, akaryakıt rünlerine zam olarak yansımıştı. Petrol fiyatlarının gerilemeye başlaması, benzin ve motorine zam baskısını ortadan kaldırmış oldu. Petroldeki fiyat düşüşü ayrıca, benzin ve motorine indirimi gündeme taşıdı.

Halen uluslararası petrol piyasalarında 1 varil brent türü ham petrol 82,90 dolar rakamlarından işlem görüyor (brent türü ham petrol).

 

BİLGİ: Ham petrol ne demek? - Brent petrol ne demek? Akaryakıt ne demek?

ham petrol akaryakıt haberleri

ham petrol akaryakıt haberleri Ham petrol fiyatları