Petrolden iyi haber!

TAKİP ET

Ham petrolün varil fiyatı düşmeye devam ediyor. Haftanın ilk iş günün brent türü ham petrol 81 dolar rakamlarından işlem görüyor.

Ham petrolün varil fiyatı düşmeye devam ediyor. Haftanın ilk iş günün brent türü ham petrol 81 dolar rakamlarından işlem görmeye başladı. Petroldeki bu düşüş devam ederse, düşüş hafta içi akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıyacak. 

 

AYRINTILAR...

Ham petrolf iyatları: ham petrol fiyatlarındaki dalgalanma deam ediyor.  Petroldeki bu sefer ki dalgalanma, düşüş yönünde. Bu ise sevindirici bir durum. halen 1 varil brent türü ham petrol, uluslararası petrol piyasalarında 81,26 dolar rakamlarından işlem görüyor. 

 

Akaryakıt diyatları: ham petrol fiyatlarındaki düşüş,  benzin-motorin türü akaryakıt fiyatlarına indirim ollarak yansımaya devam ediyor. Son indirimlerle birlikte 1 litre 95 oktan kurşusun benzin akaryakıt istasyonlarında 20,41 lira ve motorinde 26,27 liradan satılıyor (EPDK, 28 Kasım 2022 tarihli günlük ortalama fiyatlar).

 

Günlük benzin - motorin fiyatları!

Binzin (TL/LT)......:  20,41163

Motorin (TL/LT)...: 26,27392

Enerji Piyasası düzenleme Kurumu (EPDK), 28.11.2022 tarihli en yüksek işlem hacimli 8 akaryakır şirketi bayi satış ortalaması.

 

ENERJİ EKONOMİSİ

akaryakıt fiyatları ham petrol fiyatları günlük benzin motorin fiyatları benzin motorin fiyatları