Petrolden iyi haber - Düşüyor!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatlarında yaşanan artış durdu. Ve petrol fiyatları hafif de olsa geriledi. An itibariyle 1 varil brent türü ham petrol 84-85 dolar sınırı rakamlardan işlem görüyor. Petroldeki düşül devam ederse, akaryakıt indirim gündeme gelecek.

Ham petrol fiyatlarında yaşanan artış durdu. Ve petrol fiyatları hafifde olsa geriledi. An itibariyle 1 varil brent türü ham petrol 84-85 dolar sınırı rakamlardan işlem görüyor.

 

BİLGİ: Ham petrol ne demek? - Brent petrol ne demek? Akaryakıt ne demek?

 

ayrıntılar...

ham petrol haberleri: Ham petrol fiyatlarında yaşanan artış durdu. Ve petrol fiyatları hafifde olsa geriledi. An itibariyle 1 varil brent türü ham petrol 84-85 dolar sınırı rakamlardan işlem görüyor. Bişlindiği gibi ham petrol fiyatlarındaki artış ve düşüşler, akaryakıt ürünlerine zam ya da aiandirim olarak yansıyor. Türkiye'de petrol ve petrol ürün ihtiyacınıağırlıklı olarak yurtdışından karşıladığından, ham petrool fiyatlarındaki hareketlenmeden anında etkileniyor. Petrolün varil fiyatı son olarak 87 doları görmüştü. 

akaryakıt fiyatları: Ham petrol fiyatlarındaki artış, benzin ve akaryakıt türü ürünlere zam olarak yansımıştı. Son zamlartdan sonra 1 litre benzin ve motorin fiyatı şöyle (Litre fiyatı).

Benzin (95 oktan) 37,69000 TL

Motorin (Normal) 38,31375 TL

(Fiyatlar için kaynak: EPDK En Yüksek İşlem Hacimli 8 Akaryakıt Şirketi Ortalama Bayi Tavan Satış Fiyatları)

 

''Benzin - Motorin - LPG fiyatları''

 

ham petrol haberleri

ham petrol haberleri