Petrolden GÜZEL haber!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatlarından yeni güzel haber geldi. Petrolün varil fiyatı 77 dolar rakamlarına geriledi. Petroldeki bu düşüş, akaryakıta indirim olarak yansıyacak.

Ham petrol fiyatları: Ham petrol fiyatlarından yeni güzel haber. Petrolün varil fiyatı 77 dolar rakamlarına geriledi. Petroldeki bu düşüş akaryakıta indirim olarak yansıyacak. 

 

ayrıntılar...

Petrol: Ham petrol fiyatlarından yeni güzel haber. Petrolün varil fiyatı 77 dolar rakamlarına geriledi. Petroldeki bu düşüş akaryakıta (benzin ve motorin) indirim olarak yansıyacak. 

Kısa bir süre öncesine kadar 85-86 dolar rakamlarına yükselen ham petrol fiyatları, hızlı bir düşüşe geçti. Ve brent türü ham petrolün varil fiyatı 77 dolar rakamlarına geriledi. Halen uluslararası petrol piyasalarında 1 varil brent türü ham petrol 77,26 dolar rakamlarından işlem görüyor. 

Yaklaşık 10 dolar düştü: Ham petrolün varil fiyatı kısa sürede yaklaşık varil başına 10 dolar düştü. Bu düşün benzin ve motrin fiyatlarına ciddi bir indirim olarak yansıması bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre, kısa sürede benzin ve motorine peş peşe indirimler gelebilir.

 

Günlük benzin motorin fiyatları

Benzin (LT): 20,50 TL

Motorin (LT):  20,87 TL

(EPDK, 15 Mart 2028 bayi ortalama fiyatları)

 

enerji ekonomisi 

akaryakıt fiyatları petrol fiyatları günlük benzin motorin fiyatları günlük akaryakıt fiyatları